З Різдвом Христовим. Бажаю з вірою і любов’ю на серце запалити свою яскраву зірочку щастя.

Привітання з Різдвом до сліз

Привітання з Різдвом до сліз

Дорога моя дівчинка, моя улюблена хрещениця! Я бажаю тобі перейнятися світлим духом Різдва і відкрити своє серце для самих справжніх чудес. Нехай в твоєму житті будуть тільки добрі люди, щасливі події і великий успіх. Нехай Господь щогодини оберігає тебе від поганого. Миру, співчуття, розуміння і любові тобі, моя дівчинка. З Різдвом!

На Різдво, в колі сімейному, вшануємо Христа і Господа Бога вдячної молитвою. Бажаю кожному знайти своє власне щастя і умиротворення душі. Нехай здійсняться найпотаємніші мрії! З великим, всепрощаючим вас Христовим Різдвом!

Різдвяні та новорічні канікули – це чарівна казка, яку з нетерпінням чекають не тільки діти, а й дорослі. У ці морозні зимові дні ми всі забуваємо про свої проблеми і з оптимізмом і вірою дивимося в майбутнє. Наші прагнення та мрії здаються нам легко здійсненними, а неприємності незначними. Я бажаю вам позитивного настрою протягом усього наступного року. Нехай всі бажання, які ви загадаєте в різдвяну ніч, неодмінно збудуться.

Шановний мій колись улюблений чоловік вітаю тебе з Різдвом Христовим! Хочу тобі побажати бути затребуваним, перспективним, реалізованим важливим, потрібним, а ще вірити в цінності і бути впевненому в свою мрію.

Папа, від щирого серця вітаю з Новим роком! Я знаю, як багато ти робиш для нашої сім’ї і нехай в цей святий день всі твої труди, зусилля і старання будуть винагороджені! Бажаю, щоб зірки завжди вказували тобі вірний шлях!

Мила бабуся, вітаю тебе з Різдвом і побажати хочу, щоб душевне тепло тебе не покидало, щоб щастя в серці вічно розквітало, щоб світле свято приніс благо і радість, щоб яскрава зірка небес залишила для тебе добру надію і любов.

Нехай невидимі нитки чарівництва огорнуть тебе в Різдво Христове! Постарайся відчути їх, подумати про найважливіше і бажаному. А я бажаю тобі, щоб це обов’язково стало реальністю!

Вітаємо з Різдвом Христовим! Бажаємо, щоб у кожного в душі був мир і спокій, радість і тепло! Нехай буде багато добрих і бажаних подій, які зроблять ваше життя краще! Любові, уваги, тільки хороших новин і прекрасного святкового часу!

У цей чудовий зимовий день вітаємо вас з народженням Бога нашого – Ісуса Христа, і бажаємо, щоб всі прикрощі та проблеми ваші пішли далеко і не поверталися. На зміну їм нехай прийдуть успіхи і удачі, натхнення і позитив, радість і яскравість в житті, райдужність і оптимізм, а ви обов’язково діліться всіма цими дарами з оточуючими людьми – вам обов’язково повернеться сторицею! Добра вам і гарного настрою, а так само посмішок!