Бажаю, щоб бутерброди з ікрою були на столі не тільки в Новий рік і Різдво, щоб не підводило здоров’я і гаманець не був порожнім! Нехай прийдешній рік принесе успіх, побільше клёвого і нового. А якщо раптом трапиться спіткнутися, то залишайся на ногах.

Вітаю з Різдвом Христовим. Нехай мир і благополуччя назавжди оселяться в твоєму серці!

Друзі, вітаю вас з самим добрим щирим святом! Нехай всі ваші мрії матеріалізуються, надії виправдовуються, а ідеї втілюються в реальність. Бажаю здоров’я вам і всім вашим рідним і близьким людям. Душевного спокою, щирої уваги, теплоти і ніжності. Нехай розмірене і спокійний плин життя іноді порушують сплески яскравих радісних подій!

З Різдвом Христовим! Бажаємо миру в ваш будинок, щастя, тепла і затишку! Щоб любов і розуміння панувало між рідними Вам людьми. Нехай мир буде в країні і в вашому домі, панує гармонія, смачно пахне і присутній веселий настрій.

Вітаємо з великим святом приходу в світ нашого Спасителя! Нехай серце озарится святочной радістю! Бережіть рідних, пам’ятайте друзів і забувайте образи! З Різдвом Христовим Вас!

У світле свято Різдва я хочу побажати Вам всього самого найкращого, що тільки є: кохання, високого імунітету, довголіття, благополуччя. Нехай справи йдуть в гору, достаток підвищується, а удача буде вірним супутником в будь-яких починаннях. Бажаю нескінченного ентузіазму, віри у власні можливості, натхнення і адекватного почуття авантюризму!

З першою зіркою, з найсвітлішим святом, з радісною звісткою і невичерпної надією! З вірою і щастям, з добротою і дивом, з Різдвом Христовим! Бажаю миру в душі, гармонії у відносинах, здоров’я і тихого щастя в душі. У цей радісний день нехай з вами будуть найближчі люди, а сміх і душевні розмови не вичерпуються.

І знову Різдво Христове прийшло в наш будинок і в цей світлий, і святе свято хочеться всіх привітати, і побажати довгих років життя, міцного здоров’я, добра і світла. Щоб дружба і любов йшла попереду нашої планети, щоб на землі був мир, думки були позитивними, серце м’яким, а помисли чистими. Христос народжується славимо його!

Новий рік і Різдво – це два незабутніх свята. Хочу побажати тепла, справжнього чаклунства, масу чудових моментів, нехай мрії і бажання виконуються. В чудеса потрібно вірити і вони обов’язково будуть. Вітаю з чарівними святами!

У цю рятівну ніч з вдячним серцем звернемося до Бога, своєю душею приєднаємося до радісного хору ангелів, разом з пастухами знайдемо Спасителя світу.