Сьогодні з’явився на світ Божий Син, а значить, настав час чудес і виконання всіх благих бажань! Нехай це свято подарує багато тепла, яскравих посмішок і сотні світлих миттєвостей! Я бажаю, щоб Господь послав тобі міцне здоров’я, чисту любов і неймовірне щастя!

Мої хороші і дорогі. Сьогодні найсвітліше свято в році, Народження Христа. Тому прийміть вітання від нас і побажання міцного здоров’я, любові в ваші серця. Шлях віра і тепло постійно наповнюють вас, а проблеми і негода обходить ваш будинок стороною

З Різдвом! Нехай серце буде зігріте любов’ю, а душа – мріями! Нехай життя радує приємними зустрічами з друзями, а доля – великою удачею! Нехай кожен день стає особливою подією, а кожне свято – справжнім дивом!

Різну смакоту вже на столі. Місто наповнене вогнями і чарами. У цю ніч, всім мріям судилося збутися. Я бажаю тобі, щоб скрізь і всюди тобі супроводжувало добра, поруч з ним крокувало щастя і успіх. Нехай у тебе в цьому, так і в наступних роках все буде прекрасно. З Різдвом Христовим, зі святом вогнів і чудес!

Улюблена мама, від щирого серця вітаю тебе з великим святом – Різдвом Христовим! Нехай Ангел оберігає тебе від негоди і підказує правильні рішення. Бажаю тобі бути активною, бадьорою, здоровою і прожити довге, цікаву і веселе життя. Затишку, миру, радості і добра!

З Різдвом Христовим! Нехай буде життя повне любові, достатку, щастя, краси, веселощів і чудес. Миру і здоров’я твоєї сім’ї, добра і затишку твого дому.

Бажаю, щоб атмосфера божественного настрою, святого занурення зберігала свої сили протягом тривалого часу, щоб відчуття свята не зникало, а світ навколо був наповнений любов’ю, ніжністю, відданістю і душевністю. Нехай казка неземних відчуттів збереже блаженство в тілі і в душі, а успіх, везіння і удача супроводжують на земному шляху.

З Різдвом! Янголята сьогодні торжествують, тим самим наповнюючи наші душі оптимізмом. Бажаю тобі вловити їх посил і осідлати хвилю радості, щоб потім всіх оточуючих своїм світлом освітлювати!

Кохану жінку, мою радість і надію вітаю з Різдвом. Дорога, бажаю тобі відчути в це свято неймовірне тепло душі і щастя, бажаю, щоб серце твоє повірило в диво і наповнилося радістю, щоб яскраве світло небесний послав нам міцного кохання і благодаті, щоб з нами сталося справжнє різдвяне диво.

Нехай в твоїх прекрасних очах завжди горить вогник добра і любові. Нехай цей вогник, як полум’я різдвяної свічки, зігріває серця твоїх близьких. Бажаю, щоб навколо тебе завжди було добро і розуміння, повагу і щирість, благополуччя і щастя. Нехай всі Анголи допомагають тобі в твоїх добрих справах і оберігають від невірних вчинків. З Різдвом!