Бажаю, щоб у ваших серцях народжувалися тільки світлі і богоугодні думки, які приведуть вас до щастя, успіху і благополуччя. З Різдвом!

З Різдвом Христовим всіх вітаю! Бажаю бути мудрими і самодостатніми, знаходити розрадув тому, що вас оточує, радість в дрібницях а любов всюди!

Вітаю з зимовим торжеством добра і веселощів! Нехай чарівне свято Різдва призводить до твого дому рідних людей і виконує заповітні бажання, зміцнює віру в хороше і дає сили для важливих справ, проганяє прикрі тривоги і щедро дарує безтурботне радість!

Сьогодні особлива ніч – Різдвяна. Тобі, як найближчій і дорогій людині, я посилаю привітання зі святом. Улюблений, я сподіваюся всією душею, що Христос не покине наше життя. Будемо вірити в його любов, і дарувати один одному ніжність.

У це свято бажаємо вам абсолютного миру в душі і приємного проведення часу серед рідних і близьких. Нехай у вашому домі панує любов, благополуччя і взаєморозуміння. А це і є щастя.

З Різдвом! Нехай всі двері для вас будуть відкриті, у всіх справах супроводжує удача, а душу наповнюють гармонія і радість.

З різдвяними чудесами, магічними небесами, чарівними вогнями. Святими днями. Бажаю благих вістей, довгоочікуваних зустрічати гостей, мирного небосхилу, сімейної ідилії в будинку.

З Різдвом! Нехай ваш будинок наповниться затишком і теплою дружньою атмосферою! Благополуччя, взаєморозуміння, доброти, підтримки, людяності, щедрості в ваші серця.

Нехай твоє серце розкриється перед красою цього світу і спіткає благодать, а душа твоя очиститься від всього поганого! З Різдвом Христовим!

Різдво … Тихо падає сніг, запах свічок і ялинки, різдвяні наспіви і довгі зоряні ночі … Завмерла від захоплення Всесвіт, бо прийшов Спаситель, і світ наповнився радістю і світлом. «Засяяло світло Розуму». Це сяйво непогасно. За прекрасний день Різдвяних свят, який робить всіх нас краще і чистіше!

Вітаю з Різдвом! Нехай цей самий добрий, потрібний і багатообіцяючий свято змусить тебе твердо і рішуче повірити в себе, миттєво зробить досягнення мрії простіше, ніж здається, а заповітні мети наблизить настільки, наскільки це можливо!

Вітаю з Різдвом Христовим! Нехай ангел оберігає, Бог захищає, Матір Божа береже від зла. Нехай будинок буде теплим і затишним, серце радіє і любить, душа наповнюється світлом і теплом. Щастя, добра, достатку, милості Божої, благодаті і всіх благ!