Вітаю з Різдвом! Нехай ваш будинок наповнюється теплом і затишком. Збуваються всі, навіть найменші, мрії. Серця близьких і рідних будуть зігріті любов’ю і турботою. Навколишні люди будуть добрими і чуйними. А Різдвяна зірка завжди висвітлює шлях!

З Різдвом! Бажаю процвітання і процвітання. Нехай чарівне свято наповнить серце радістю і дарує душевне благополуччя.

З Різдвом Христовим! Будьте здорові, сильні і щасливі в цей знаменний день, коли в Віфлєємських яслах народився Ісус і відлік нового часу ознаменував світ в сяйві Різдвяної звізди! Нехай вона осяє ваш будинок царственим світлом рятівної благодаті!

Вітаю з Різдвом, бажаю миру і райдужного щастя, великої любові і міцної віри, добрих чудес і повного достатку всіх благ в житті.

З Різдвом! Бажаю чудес, доброти, світу і веселощів. нехайвсі морози і хуртовини, що з’являються у вашому житті, поступляться місцем теплою сонячною весни.

Сьогодні сили добра не залишають бід і сумам ні найменшого шансу. Бажаю скористатися цією ситуацією і розпрощатися з усіма своїми страхами і проблемами, прогнати образи і забути невдачі. Відкрийте серце і душу для нових добрих почуттів, яскравих вражень і щасливих емоцій. З Різдвом!

У цю рятівну ніч з вдячним серцем звернемося до Бога, своєю душею приєднаємося до радісного хору ангелів, разом з пастухами знайдемо Спасителя світу.

Ми спеціально обрали для вас привітання, які підійдуть, як для виступу перед компанією друзів, так і для особистого спілкування. До речі, ці короткі побажання так само чудово підійдуть для хлопця і дівчини.

Я вітаю тебе з цим чудовим святом. Хочу побажати море посмішок і добра, достатку і благополуччя, любові і процвітання. Не бійся мріяти і вір тільки в краще!

З Різдвом Христовим! Бажаю пізнати диво Різдва. Нехай до Вашої оселі заглядають тільки доброта, добробут та мир. Здоров’я і щастя кожному жителю планети. Нехай радістю буде наповнений Ваш будинок, теплотою, достатком і затишком.

Різдвяні привітання у прозі

Привітати на Різдво у прозі

З Різдвом! Бажаю в цю чарівну ніч, щоб вас відвідати не рогата рис, а милий ангел, і наповнив ваш будинок радістю, любов’ю і добром.

У світле свято Різдва Христового бажаю щирої надії, доброго світу, безсумнівного блага, вірного кохання і великого щастя.

З Різдвом Христовим я вас вітаю і бажаю, щоб у кожного Вакули була своя Оксана, щоб на життєвому шляху не зустрічалася Солоха, а вночі відбувалися справжні чудеса!