Від щирого серця вітаю зі святом світлого Великодня. Нехай душа твоя завжди знаходить порятунок, нехай в житті твоєї постійно знаходиться вірне рішення для будь-якої проблеми, нехай тобі завжди вдається зберігати віру і опромінювати життя близьких любов’ю, нехай твоє серце завжди гріє надія і добрі посмішки дорогихлюдей.

Великдень називають головним святом в році … Якби не було його – були б безглузді всі інші свята. Тому я бажаю, щоб цей Великий день приніс тобі впевненість в своїх силах, в завтрашньому дні і влив в тебе нові сили. І нехай ці сили донесуть тебе до твоїх цілей, а боже благословення буде тобі вірним супутником, оберігає від сумнівів, перешкод і тривог.

Прийміть поздоровлення з одним з найголовніших християнських свят, зі Світлої Великоднем. Хочеться побажати умиротворення і доброти, спокою і тепла, світла і гармонії. Нехай мир панує в будинку вашому, нехай любов оселиться у ваших душах. І нехай береже Господь кров ваш.

У світле свято Великодня, бажаю всім людям на землі, бути щире до друг-другу і добрішим. Нехай ніколи не буде воєн і катастроф, і всі ми будемо справді щасливими від того, що бачимо сонячне світло і цвітіння квітів, чуємо спів птахів і сміх дітей. З святий Великоднем вас всіх! Будьте здорові і щасливі. Христос воскрес, воістину воскрес!

З Великим святом! Всього самого доброго, світлого Вам і всім рідним і близьким. І справжнього дива. Нехай виконуються всі найзаповітніші бажання.

Христос Воскрес! У цей самий світле свято в році бажаю Вам чистих, радісних емоцій, гармонії в будинку і сім’ї. Нехай особливий стан духу збережеться надовго і допоможе бачити у всіх подіях тільки хороше!

Сьогодні день, коли життя перемагає смерть і дарує всім християнам надію на порятунок. Я щиро бажаю, щоб в твоєму світі віра завжди перемагала сумніву, любов перемагала ненависть, а надія перемагала всі перепони. Христос Воскрес!

Нехай в цю Пасху в твоїй душі розпустяться багаторічні квіти небесного щастя, райського благодатність, непорушною віри і широкої доброти. Христос пожертвував собою, щоб всі люди усвідомили цінність самопожертви і почали жити, думаючи і дбаючи про інших. Апетитного паски тобі, красиво розписаних яєчок з міцними битками і радісного пасхального торжества! Христос Воскресе!

У цей пасхальний день я бажаю тобі здоров’я душевного і фізичного, допомоги Божої в твоїх старанних працях. Нехай мир, злагода і взаєморозуміння будуть основою всіх твоїх відносин з людьми і світом. Зі святом!