Від щирого серця вітаю зі святом Пасхи. Бажаю завжди зберігати в серці любов і віру, бажаю сьогодні поглянути на небо і зрозуміти, що в тебе чудова життя і прожити його треба гідно і красиво. Бажаю міцного здоров’я тобі і твоїм близьким, бажаю щасливих опадів в твоєму житті і перспективних прогнозів.

Нехай цей Великодній день, на все життя зігріє вас теплом щастя, а Боженька посміхнеться і не відмовить в своїх щедроти і милості вам і вашим близьким.

Христос Воскрес! Вітаю зі святом Пасхи і бажаю, щоб в твоєму житті було стільки світла щастя і любові, скільки його було в серці нашого Спасителя, щоб це свято подарував тобі надію і весняне тепло, радість і достаток.

Сьогодні Великдень і традиційно люди всього світу вітають своїх рідних і близьких з цим знаменним святом! І я, не бажаю таїти в собі добрі слова, я хочу говорити їх тобі від чистого серця, бажати в них самого святого, найсвітлішого і потрібного. Христос Воскресе!

Вітаю всіх з Великим Днем Воскресіння Христового! Цей день – день, коли для нашої свободи сам Христос нам життя дарував, пожертвував собою заради порятунку людства. Він подарував нам свободу від полону смерті, полону гріха і полону пекла! Христос переміг смерть!

Нехай найчистіше світло Христового Воскресіння наповнить твою душу, серце, тіло і розум. Нехай небесна благодать, чиста і непорочна, увійде сьогодні в твоє життя і освітить її, назавжди прогнавши печалі, смутку і скверну. Зі святом!

Зі святом тебе! Христос Воскрес! Нехай береже тебе небо від негараздів і напастей! Старайся жити розсудливо, праведно і гідно. Нехай Господь веде тебе по вірному шляху. Чи не опускай руки, зіткнувшись з невдачами, не відступай від задуманого. Живи радісно і щасливо!

Спасибі за те, що твоя курка, коли несла різнокольорові яєчка, не забула про мене … знесла і на мою долю. Нехай твоя доля буде прикрашена такими ж яскравими подіями, чудесами і пасхальним достатком, як ти сьогодні прикрасила мій день. Бажаю тобі красивого життя, і щоб приємних сюрпризів і теплих спогадів в ній було дорівнює кількості прожитих днів.

У цю Великдень хочу від усього серця побажати вам величезного здоров’я на довгі роки, невтомного оптимізму в будь-якій ситуації, більше приємних подій. Радійте кожному дню, даруєте увагу своїм коханим людям і говорите їм добрі слова. І не забувайте, що вас дуже люблять!

Від щирого серця я вітаю тебе зі світлим святом Пасхи! Нехай це світле свято стане для тебе початком нової, радісним і щасливим життя! Нехай з цієї благою звісткою в твій будинок увійде добро, надія і любов! Христос Воскрес!