Вітаю з чудовим, добрим святом Трійці. Нехай небеса допоможуть знайти надію навіть в самий похмурий день, нехай твоє серце вірить, любить і радіє, нехай для тебе відкриється світлий шлях до мрій і щастя. Бажаю миру, благодаті, краси і гармонії.

Прийміть поздоровлення з чудовою Трійцею! І нехай чудова зелень навколо шелестить у вашій душі сьогодні неймовірною любов’ю,переливаючись в променях сонця щастя райдужної душевністю і Господнім благословенням!

Вітаю зі світлим святом Святої Трійці! Щиро бажаю зберегти почуття любові і тепла на весь рік!

Зі святом світлої Трійці! Нехай Ваші надії і сподівання збудуться, як виповнилося диво, обіцяне Богом – явище Духа святого. Зверніть молитву до Господа, і Він благословить Вас, Вашу сім’ю і всіх близьких!

Вітаю зі світлим, красивим святом Пресвятої Трійці! Нехай торжество з’єднує щиру радість, веселощі, глибокий молитовний настрій, любов Бога, яка вміщує в себе все. Бажаю сил і розуміння виконувати заповіді, вдумливо читати слово Боже, брати участь в Таїнствах Церкви. Слава вічного єднання – Бог-Отець,Бог-Син, Бог-Дух, благодаті, добрих справ, віри!

Сьогодні Трійці Святої велике свято! Бажаю, щоб в будинок прийшли і залишилися назавжди – справжня любов, міцна віра і несподівана радість!

Вітаю вас з Днем Святої Трійці. Нехай цей день принесе вам тільки щастя і нехай Бог відпустить вам ваші гріхи. Бажаю вам тільки хороших діянь і вчинків, адже тільки так ми можемо допомогти своїм близьким і спокутувати гріхи свої перед Богом. І нехай вам пощастить в цьому житті так, щоб ви ні в чому не мали потреби.

Вітаю з Трійцею! Бажаю стати щасливішим в три рази, бажаю жити під добрим прапором небес, бажаю завжди залишатися людиною світлого розуму, міцних сил, чуйного і люблячого серця, відкритої і щедрої душі. І нехай відтепер кожен твій день буде усіяний сонячними променями успіху, а вночі нехай для тебе світять яскраві зірки відради.

Вітаємо Всіх з світлим святом Трійця! Бажаємо прекрасної погоди в Ваших сім’ях, достатку. Нехай у Ваших домівках завжди буде свято, щастя і гармонія. Умійте дякувати і цінувати життя за все те, що вона дає можливість побачити всю красу життя. Нехай гілочка берези принесе Вам радість і душевне тепло.

Я хочу привітати вас з цим прекрасним святом, з самим світлим і добрим святом, яке є в нашому календарі. Я вітаю вас з Трійцею, яка святкується в нашій країні щорічно в нашій країні на п’ятдесятий день після Великодня. Мені хочеться побажати вам здоров’я, тому що воно ніколи зайвим не буває. Все інше можна купити, можна отримати в подарунок, можна домогтися всього самого чудового, однак зі здоров’ям так не вийде. Мені хочеться побажати вам всього того, про що ви думаєте перед сном. В такий чудовий святковий день багато мрії збуваються. Думайте про все позитивному і позитивному, що тільки є в цьому світі. А ще не забудьте прикрасити свій будинок гілочками березами і квітами, щоб отримати благословення, щоб привернути удачу в свій будинок. Мені хочеться, щоб ви були щасливі і щасливі. Всього вам самого найкращого.