З Трійцею! Нехай світло і радість, любов і щастя увійдуть в ваш будинок. Нехай всі негаразди і проблеми зникнуть і розчиняться в темряві. Нехай Господь допомагає вам долати всі складнощі легко і невимушено. Нехай у вашій душі буде гармонія!

Бажаю, щоб Батько і Син, і Дух Святий, все разом і окремо, оберігали тебе і частіше відправляє дари. Нехай блищать очі вірою і любов’ю, а над головою простягається чисте небо світлих надій. З Трійцею!

Ось і Трійця! Вітаю. Бажаю, щоб ви завжди мали прекрасним здоров’ям, неповторним коханням і відмінним почуттям гумору. Хай щастя обсипає вашу маківку поцілунками, удача водить за руку, а радість бігає по п’ятах.

З самого ранку в церквах чується чудовий передзвін дзвонів. Сьогодні чудове свято Святої Трійці. Дозвольте привітати Вас з цим світлим святом. Нехай Трійця благословить Вас на добрі справи, нехай у Вашій родині панує мир і спокій. Бажаю міцного здоров’я Вам, великого успіху, чистої совісті і безмежного щастя. Нехай надія, віра і любов завжди йдуть поряд з Вами. Благополуччя Вам, достатку і всього самого найкращого. Нехай Господь завжди оберігає Вас.

Вітаю тебе від щирого серця з прекрасним святом Трійці! Бажаю благополуччя, процвітання, добра і радості! Нехай Господь і його Ангели завжди допомагають тобі, зберігаючи і оберігаючи у всіх життєвих ситуаціях! Тепла, міцного здоров’я, віри в себе і в краще! Йти вперед і досягати успіху!

Великдень позаду. Але сьогодні настає день Трійці. Привітаємо з цим незвичайним святом. У нас у всіх є дороговказ. Але в суєті буднів ми її не бачимо. Бажаємо всім відшукати свою зірку! Нехай вона допоможе в скрутну хвилину. Нехай вона вкаже потрібний шлях кому-то. Вітаємо зі святом!

Прийми від мене найщиріші вітання з цим чудовим святом – Трійцею! Хочу побажати від душі тільки найкращого! Головне – проси у Господа допомоги в усьому, і він ніколи не залишить тебе! Будь вдячний за те, що маєш, і старайся це примножити! Здоров’я і удачі!

Вітаю тебе в це чудове свято! Хочу побажати тобі, щоб Трійця запам’яталася відмінною погодою, гарним настроєм і чудовимоточенням! Нехай в твоєму житті все буде так, як ти хочеш, нехай доля дарує любов!

Сьогодні ми з вами будемо відзначати одне з найсвітліших і добрих свят, який з року в рік приносить щастя в наш будинок, в нашу сім’ю. Мені хочеться привітати мою дорогу і найулюбленішу матусю зі святом Трійці. Ти як завжди грунтовно підготувалася до цього чудового дня, тому мені хочеться подякувати тобі за те, що ти подарувала нам такий гарний і добрий святковий день. Мало хто знає про цей день, тому ми сьогодні повинні будемо привітати деяких наших знайомих, щоб і вони дізналися, що це за світле свято – Трійця. Я хочу побажати тобі лише здоров’я. Ніколи не втомлюся бажати тобі цього, тому як здоров’я зайвим не буває ніколи. А ми зробимо все для того, щоб наша улюблена мамуля відчувала себе найщасливішою, щоб вона була оточена любов’ю і турботою. Нехай це свято буде ще одним приводом для нас, щоб зібратися і провести відмінно час.