Світлий і дуже добре свято Благовіщення Пресвятої Богородиці щороку відзначає весь православний світ. Віруючі щорічно радіють тому, що Діва Марія понесла в своєму череві благословенного дитини, у якого на роду було написано стати Спасителем усіх людей. Нехай це свято принесе якомога більше світла і добра, прибере всі неприємні думки, проблемиі покаже, наскільки це все другорядне. Душевний спокій і віра в те, що Господь відповість на щирі молитви своїх дітей, обов’язково повинні бути присутніми в кожній людині. Нехай ваші домівки будуть благословенні, нехай Богородиця своїм крилом захищає вас і ваших дітей від усього злого і поганого, що може їх підстерігати. Нехай радість і достаток буде в будинку, а справжня віра ні коли не залишає ваші серця. Відкрийте свої серця і двері для Господа і Божої Матері, нехай вони завжди будуть поруч з вами.

У світле свято Благовіщення поспішаємо побажати Вам світла в душі, любові і процвітання Вашим родинам, благих новостей та радісних подій, нехай Господь завжди буде Вам вірним захистом і опорою.

Зі світлим, прекрасним святом! Нехай Добра Новина, яка подарувала надію всьому людству, пробудить в твоїй душі добрі надії на щастя, радість, Божу милість і Боже благословення! Нехай в двері твого будинку стукають тільки хороші вести!

Вітаю з Християнським святом – Благовіщенням! Нехай всім це свято принесе багато добра, радості і благих справ. Господь винагородить вас міцним здоров’ям і щасливими днями. Друк нехай піде, достаток прийде в кожну сім’ю.

Благовіщення Пресвятої Богородиці – це свято, яке особливо шанується в православному світі, сьогодні він знову стукає в наші двері і просить відчинити свої серця і душі. Божа Матір отримала від Господа благословення і відповідь на свої щирі молитви, і пролиті сльози. Нехай життя Божої Матері і приклад самого рятівника стане для вас прикладом того, що завжди потрібно вірити в диво, просити допомоги Господа і щиро молиться. Нехай це свято змусить вас забути про щоденні проблеми і тієї метушні, яка так часом стомлює. Нехай Богородиця стане вашим другом, до якого завжди будуть звернені всі помисли і молитви не тільки в хвилини смутку і тривоги, але і в хвилини щирої радості. Нехай у ваших серцях живе щира віра в свого Господа і Божу Матір. Нехай тільки світло і тепло осяває ваші оселі та серця, проганяючи темряву і неприємності, які знаходяться навколо.

Бажаю, щоб Пресвята Богородиця зберігала тебе, подарувала любов і захистила від усіх негараздів! Нехай поруч з тобою завжди будуть вірні і надійні люди, які будуть про тебе піклуватися, а ти їм будеш дарувати свою любов. Зі святом!