Вітаю з великим, божественним святом. Бажаю, щоб кожен жив з вірою в Бога, добро і світло. Щоб кожен дотримувався святого писання і дотримувався великі заповіді. Щоб кожен робив тільки добрі і богоугодні справи. Нехай у ваших домівках завжди буде мир, порядок, любов і затишок. Нехай у ваших серцях завжди буде світло, молитва і смирення. З Благовіщенням!

Привітання з Благовіщенням своїми словами

Привітати з Благовіщенням до сліз

нехайв великий день Благовіщення Діва Марія подарує вам свою ласку, обдарує натхненням на цілий рік. Нехай світлом тонкої січі увіллється у ваше життя віра, надія, любов і мудрість. Давайте разом вихваляти Мати нашого Бога Ісуса Христа!

З Благовіщенням вітаю. Бажаю відчувати унікальну енергетику цього свята, незважаючи ні на що! Хочу побажати всього найкращого. Звичайно, будь міцним тілом і зі здоровим духом. Святість всесвіту нехай підтримує тебе від усіляких гріхів, будь праведником і роби тільки так, як велить серце. Позбувайся будь-яких жалів і печалей. Богородиця несе захист і удачу з собою. Вір в неї, адже це стане основою підтримкою навіть в найважчий час. Пам’ятай про одне: все відбувається так, як має, тому нічого поганого і бути не може. Живи за законами всесвіту, і вона відповість тобі підтримкою, допоможе запобігти будь-якій смуток. Нехай Благовіщення виявиться новою відправною точкою в твоєму саморозвитку, дозволить подумати про буття і відкрити нові грані самого себе. Тільки саморозвиток подарує щастя, адже знаючи себе, простіше знайти умиротворення. Зі святом!

Вітаю з Благовіщенням Пресвятої Богородиці і всім серцем бажаю давати відсіч сумним думкам і недобрим помислам, впевнено прагнути до чогось світлого і доброго, жити з істинною надією і міцною вірою, радіти всьому, що послав Бог і дякувати йому за благо і щастя.

Коли сам архангел Гавриїл спустився з висоти небес, і Діва Марія отримала від нього благу звістку, весь світ наповнився добром. І я вітаю тебе з цим священним днем. Нехай радість, щастя, любов і віра наповнять небесним світлом сьогодні твій будинок.

Вітаю з Благовіщенням Пресвятої Богородиці і від душі хочу побажати трепетних і щирих почуттів твого серця, великих справ і починань, вільних прагнень і корисних ідей. Нехай в твій будинок завжди стукають добрі гості, нехай в твоє життя приходять тільки добрі вісті.

Сьогоднішнє свято хоч і великий, і світлий, але відрізняється своєю строгістю. Згідно з народним повір’ям в цей день птахам не дозволено вити власні гнізда, а дівчатам розчісувати волосся. А взагалі в зв’язку з тим, що свято наповнене святістю, не слід зловживати спиртним в цей день, не можна сваритися і лаятися. Потрібно повністю присвятити цей день для відпочинку, тому що так чинити для Господа. Вітаю зі святом, бажаю, щоб ваші серця переповнювала любов, кар’єрні і домашні, побутові справи успішно ладилися, нехай весь труд, за який ви беретеся швидко і з легкістю, властивою індивідуально лише вам. Бажаю не мати проблем зі здоров’ям, нехай доля подарує щастя більше чес зірок на небі, а друзі ніколи не кидають в біді. Зі святом, нехай пребуде святість, світ і благоговіння в ваших серцях.