З Різдвом тебе і Новим роком! Нехай весь світ, як диво, заіскриться, Вражаючи сонячним сходом; Щось неможливе трапиться … Ці дні сповнені сюрпризів всяких: Чари за кожною гілкою ялинки. Треба лише зауважити в тіні яскравих Шариков і зірок його осколки!

Новий рік – свято сімейне. Кожній родині я б побажав накрити святковий новорічний стіл, за яким і привітати один одного. І ще – радості! І віри! І, звичайно, удачі, а якщо її не буде, то надії! Чи не вбивати в собі життя! Мені б хотілося, щоб в кожній сім’ї різні покоління розуміли один одного.

Давайте сьогодні, в це чудове свято Різдва, побажаємо один одному ніколи не забувати близьких людей, допомагати один одному і дарувати свою любов тим, хто її потребує. Будьте щасливі, рідні!

Від душі і з величезною радістю вітаю вас з Новим роком та Різдвом! За традицією, нехай минає забере з собою все похмурі, сірі дні, а в Новому році все буде яскравим, дійсно новим, перетвореним. Нехай задме щасливий вітер змін, буде він завжди теплим, попутним і принесе вдалі звістки!

У наші двері стукає Новий рік, а за ним і Різдво з його щедрими дарами. Всюди мерехтіння вогнів, дитячий сміх і кришталевий дзвонів наповнених келихів. Цю радість кожен з нас відчуває тільки раз на рік, коли кермо влади беруть на себе новорічні сили чарівництва. Нехай вони сприяють тому, щоб у вашому житті з’явилося те, чого дуже не вистачає. Нехай сили зими протегують в добрих починаннях і оберігають ваші родини, даруючи тільки позитивні і світлі емоції. Нехай в наступному році у вас все складеться благополучно!

Новий рік і Різдво – два найбільш очікуваних зимових свята. Нехай мрії стають здійсненними. Бажаю, щоб Бог оберігав ваші родини від недоброзичливців і допомагав в непрості хвилини. Поменше сліз і розчарувань.

Дорогі колеги! Вітаю вас з чудовим святом – Новим роком! Нехай цей рік принесе вам тільки щасливі миті, позитивний настрій і успіх! Бажаю, щоб наша спільна робота була продуктивною, ефективною і благополучною, а наші справи розвивалися в потрібному напрямку, приносячи прибуток нам і нашим клієнтам!

Вітаю з Новим роком та Різдвом Христовим. Бажаю нових радощів і можливостей в житті. Бажаю новорічної надії і різдвяного дива. Бажаю сімейного затишку і життєвої енергії. Бажаю справжнього чаклунства і щастя. Бажаю здоров’я і миру. Бажаю любові близьких і великого везіння в будь-яких справах.

Поспішаю привітати з Новим роком, Різдвом і побажати, щоб бажання, загадані під бій курантів, обов’язково здійснилися. Нехай удача, радість, здоров’я, достаток і любов супроводжують тебе весь рік і все життя. І нехай кожен прожитий день, залишається в твоїй пам’яті щасливим і пам’ятним миттю.