Вітаю з самими довгоочікуваними святами – Новим роком та Різдвом! Бажаю веселих зимових свят і удачі на протязі всього року, що настає. Нехай цей рік буде краще, ніж попередній, здійснить мрії і увінчає успіхом майбутні зусилля. Нехай не тільки в ці свята, але і протягом усього наступного року близькі і рідні люди будуть поруч.Бажаю душевного спокою, впевненості і щастя!

Нехай в Різдво і в Новий рік Твої здійсняться мрії, нехай чарівництво до тебе прийде, І все, чого бажаєш ти! Нехай ці свята добра Тепла подарують дуже багато, Щоб позитивної життя було, Бажаю щастя я великого!

Коли напередодні новорічних урочистостей необхідно сказати свої побажання на рік прийдешній, часто бажають, щоб він став кращим в життя. Але, що тоді залишається наступним рокам? Вони, що, стануть гірше? Тому, мені хочеться переформулювати класичне, але не цілком вдале побажання, додавши в нього свої корективи. Я бажаю, щоб наступний рік став кращим за попередній, але при цьому зберіг позитивну тенденцію на всі наступні роки. Щоб надалі ви забули про те, що таке негаразди і проблеми, а вашими постійними супутниками стали благополуччя і щира любов.

Я вітаю з Новим роком, Нехай принесе він щастя в будинок, А всі печалі і негаразди залишаться нехай за вікном. А тріск Різдвяних морозів Нехай загартовує для любові, Веселощі стелитися в покоси І розіллється життя в вірші. Я вірю в те, що привітання На небі не відхилена Бог, І прожите в житті час послаще буде, ніж цей поздравок.

Вітаю з Новим роком та Різдвом Христовим. Хочу побажати веселих імпровізацій і щасливих випадків, теплих усмішок і надихаючих слів. Нехай з нових ідей і мрій почнеться цей рік, нехай буде він благодатним, вдалим і чудесним. Міцного здоров’я тобі і твоїй родині, любові і неймовірною бадьорості.

Чекаємо зимову казку, завмерши в передчутті. Чудес новорічних настане мить, Несучи з собою таїнство і чарівництво. Прийде Новий рік, а за ним – Різдво. Нам час готує веселощі і щастя, І в старому році ми залишимо негоди. І кожен нехай буде теплом обігріти, А світ нам подарує божественне світло!

Вітаю з Новим роком та Різдвом. Нехай світлими і радісними будуть ці свята. Нехай принесе цей рік благодать і щастя в дім. Нехай яскрава зірка на небі подарує вірну надію і удачу. Нехай добрим буде цей рік, пройде він без бід, негод і турбот.

Вітаю з Новим роком та Різдвом Христовим. Нехай щось щасливе і красиве увійде в твоє життя, хай збудуться всі новорічні бажання і різдвяні мрії, нехай щедрим на любов і удачу буде цей рік, нехай тобі в роботі і на особистому фронті завжди щастить.