Вітаю я тебе з таким чудовим святом, як Медовий спас. Нехай з цим днем ​​твоє життя стане воістину солодкої і чарівною. Використовуй кожну можливість для того, щоб відчути лояльне ставлення долі і в повній мірі насолодитися святковим днем. Нехай солодкість буде відчуватися не тільки на столі, але і в твоїй душі, адже життя буває і такий. Покладися на Господа, який завжди захищає тебе і оберігає від всіляких труднощів. Спробуй повірити в те, що обов’язково все буде складатися успішно і кожна можливість, подана долею, обов’язково заслужить твоєї уваги. Бажаю тобі можливості відчути і зрозуміти, що ж являє собою щастя, але для цього потрібно всього лише покластися на Господа, який обов’язково проведе крізь тернистий шлях життя. З Медовим Спасом!

Вітаю з Медовим Спасом і від душі бажаю насолоджуватися життям, немов ласун медом. Здоров’я, миру, щастя і невичерпного потоку доброти в твоєму серці!

Вітаю з Медовим Спасом і від душі бажаю, щоб щастя твого серця було солодким, як мед, щоб кожен день був наповнений приємним ароматом любові і натхнення. Нехай Господь відводить від твоєї сім’ї всі біди і недуги, нехай Він дарує тобі сили, віру і терпіння для здійснення добрих і справжніх чудес.

Бажаю солодкого життя і благодатних днів. Нехай Медовий Спас принесе в ваш дім достаток і благополуччя. Зустріньте це православне свято в гарному настрої і з любов’ю в серці!

Ми відзначаємо Медовий спас, свято – подарунок від Господа. Зовсім скоро почнеться Успенський піст, але знаєш, саме зараз можна відчути прекрасні дні, можна зрозуміти, наскільки важливою роллю володіє віра в те, що доля буде відкривати позитивні межі, подарує шанс для того, щоб реалізувати найпотаємніші бажання. Мій рідненький чоловічок, ти – найкращий. У тебе настільки гідно поєднуються справедливість і доброта, відповідальність і позитив, легкість. Я тобою захоплююся, розуміючи, що кожен раз доля відкриває тільки найприємніші межі, а близькі люди надають підтримку у багатьох починаннях. Ти можеш відчути, наскільки чудовим стає сьогоднішнє свято, як багато позитиву він в собі несе, переконаєшся в тому, що молитва обов’язково буде почута Господом. Насолоджуйся славним часом, кожна мікросекунда якого дорога!

З Медовим Спасом! Бажаю, щоб весело мріялося і солодко-щасливо жилося. Всього доброго, здоров’я, радості, посмішок і благополуччя.

Вітаю з Медовим Спасом і від душі бажаю солодких медових посмішок в життя, радісних і щасливих днів, овіяних ароматом любові і наповненими тільки добром і блаженством. Здоров’я, бадьорості, сил і світу!