Вітаю з днем ​​Медового Спаса! Хочу побажати, щоб стіл ломився від усіляких макове-медових страв! І не тільки стіл був смачним і солодким, але і життя нехай буде такий! Всіх земних благ вашій родині! Успіхів і удачі! Здоров’я і краси! Щастя і багатства! Радості, взаємної любові і відданої дружби!

Перший Спас Медовий всіх нас сьогодні об’єднав в одну велику і дружну сім’ю. Нехай у кожного її члена життя буде солодше верескового меду, повна чудес і приємних новин. Бажаємо всім, щоб у сім’ях кипів вогонь любові і в будинку кожного лунав дзвінкий дитячий сміх!

Вітаю з Медовим Спасом і від душі бажаю солодко жити, любити і мріяти, добротно працювати, прагнути до успіху і справляти з усяким справою.

Кожна людина має право по-особливому сприймати світ, але релігійні свята об’єднують всіх віруючих людей. Я поспішаю тобі побажати щастя і душевного блаженства, яких можна знайти і в мирському житті. Нехай Господь тебе охороняє від проступків, поганих думок і сумного настрою. Відкривайся тільки позитивних моментів життя і вірі в прекрасне майбутнє, так як саме це здатне стати унікальною основою для досягнення того, про що ти насправді мрієш. Нехай в цей знаменний день твоя душа буде зігріта Божим благословенням, богослужінням і церковною молитвою. Бажаю тобі відкрити саме ті межі світу і своєї душі, які обов’язково посприяють появі міцної основи для віри в світле майбутнє. Бажаю тобі відчути те, що Господь і весь всесвіт повернені найкращою стороною і для виконання заповітних бажань існує багато можливостей.

Ось і прийшов день Медового Спаса! Вітаю Вас і бажаю, щоб життя було солодка, немов мед, і не було в ній жодної ложки дьогтю. Нехай серце зігріває любов, нехай не знає душа нічого поганого. І нехай сьогодні Медовий Спас зробить щасливим Вашу сім’ю і Вас!

Вітаємо з чудовим святом – Медовим Спасом. Саме це слово несе умиротворення в серцях людей. Бажаємо щастя в ваш будинок, щоб ніякі проблеми не змогли порушити мир і любов в сім’ї! Бажаємо, щоб літо не закінчувалося, і щоб всі бажання виконувалися із завидною швидкістю!

Нехай солодкою, немов мед, буде твоє життя. Нехай у домі буде завжди достаток, а сім’я світиться щастям і усмішками. Я бажаю, щоб ніяке погане слово не псувало настрій і плани!

Привітання з Медовим Спасом своїми словами

Привітати з Медовим Спасом українською мовою

Прекрасне свято на порозі. Медовий Спас зайди в будинок і благодать Господню залиш в ньому. Напоїв і страв смачних, медку свяченого. Бажаю життя вам в добро!