З Різдвом,друзі! Нехай кожен сам забажає сьогодні те, що він хоче і нехай всі бажання здійсняться. Головне – будьте здорові! Цінуйте подароване життя і всіх, хто в цьому житті з вами поруч. Зі святом!

Нехай всеосяжний світло різдвяної зірки стане вашим компасом на шляху щасливого майбутнього! Бажаю, щоб святкова атмосфера ніколи не закінчилася! Нехай серце не перестає радіти навіть тоді, коли заспокоїться мерехтіння гірлянд і вщухне приємний шум салютів! Нехай потоки любові і щастя завжди омивають берега вашому житті! З Різдвом!

Улюблений син, я вітаю тебе з Різдвом і хочу побажати йти дорогою благодаті до свого щастя, орієнтуючись по карті удачі і доброти. Бажаю міцного здоров’я, як січневий мороз, бажаю блискучих успіхів, як засніжені вулиці на сонці.

Бажаю, щоб ти завжди був укритий крилом ангела, ніколи не потрапляв в неприємності, а завжди був успішний, щасливий і здоровий. З Різдвом!

Бажаю тобі почути мелодію Різдва, повірити в зимову казку, згадати найбільш незвичним бажання … У цей день все може збутися, потрібно тільки включити фантазію! Будь відвертим, випромінює добро, допомагай іншим повірити в себе, насолоджуйся святом і зігрівай близьких людей теплом і турботою … З Різдвом Христовим!

Сьогоднішнє свято є для всіх особливим, адже саме в цю святу січневу ніч Діва Марія народила на світ нашого Спасителя Ісуса Христа і з тих пір цей день несе благодатне назва – різдво Христове! Я щиро хочу привітати тебе з цим святом і побажати всього самого доброго і світлого, не грішити, а зміцнювати віру в Бога!

Нехай Різдво Христове до вас буде прихильно і не обділить радістю і вірою в прекрасне! Бажаю бачити тільки позитивне в будь-яких життєвих ситуаціях і заряджати своїм оптимізмом і невгамовною енергією оточуючих людей. Легкості вам на серце,

Цей найважливіший християнське свято бажаю провести в колі улюбленої сім’ї і дорогих серцю людей! Нехай все Різдвяні привітання обов’язково збуваються, і ваш будинок буде сповнений радості, благополуччя цілий рік!

З Різдвом Христовим! Нехай Христос принесе розсудливість і удачу в твій будинок!

З Різдвом Христовим я вас вітаю і бажаю, щоб у кожного Вакули була своя Оксана, щоб на життєвому шляху не зустрічалася Солоха, а вночі відбувалися справжні чудеса!

З Різдвом! Радійте життю, і все у вас буде добре вийдуть. Бажаю всім здоров’я, адже це найголовніше. А будете здорові, будуть сили, що робити і чогось добиватися.