Нехай Господь береже і береже тебе. Нехай легкої ходою приходять перемоги і відкриття. Бажаю миру і тепла. З Різдвом Христовим!

Різдвяні привітання своїми словами

Привітати на Різдво у прозі

Дорогий друже, від щирого серця вітаю тебе з Різдвом! Бажаю взаєморозуміння, миру, любові, душевної рівноваги та спокою. Нехай Господь чує твої молитви, посилає ангелів тебе охороняти і захищає від всього поганого.

Вітаю з наступаючим Різдвом Христовим! Хочу побажати достатку, міцного здоров’я, щирих посмішок, щоб кожна хвилина була сповнена радістю і щастям. Нехай це свято принесе тобі тільки кращі моменти, які залишаться в пам’яті на все життя.

У чарівну різдвяну ніч я вітаю вас і бажаю казкового життя! Тільки уявіть всі свої мрії – і повірте в те, що їм прийшов час здійснитися, наповнивши ваші дні радістю, добром і любов’ю! Нехай на вашому серці завжди тихенько грає весела мелодія про те, що ви щасливі!

З Різдвом Христовим, дорогий мій хрещений. Бажаю тобі впевнено прокладати шлях до мрії, жити благодатно і добротно. Нехай в світле свято ще яскравішим засяє твоя зірка, нехай в тебе додасться сил і здоров’я, а для тебе – можливостей і щастя.

Ну що ж, з друзями в принципі розібралися, давайте переходити до колег. Адже у багатьох в цей день будуть корпоративи, де напевно потрібно буде сказати кілька теплих слів людям, з якими працюєте.

Нехай в цей день прийде спокій і щастя. Нехай за тебе моляться рідні. Бажаю, щоб твій будинок відвідували віддані друзі. З Різдвом!

З Різдвом Христовим. Нехай з дружною сім’єю, з багатим столом, з доброї надією це свято започаткує щасливою казки. Бажаю миру, благодаті і любові!

Мій кращий друг, я дуже сподіваюся, що ти щасливий в цю Різдвяну ніч. Нехай дух Різдва увійде в твоє серце, щоб пробудити радість, любов і щедрість, і повернути тобі віру і надію на найкраще. Вітаю!

З Різдвом Христовим! Будьте здорові, сильні і щасливі в цей знаменний день, коли в Віфлєємських яслах народився Ісус і відлік нового часу ознаменував світ в сяйві Різдвяної звізди! Нехай вона осяє ваш будинок царственим світлом рятівної благодаті!

Нехай свято в душі посіє частинку добра і милосердя, які переростуть в найсвітліші якості. Нехай день нагадає про Бога, про його розумінні і всепрощення.

У Різдвяні свята нехай прийде мир у ваші домівки, нехай радість наповнитьдуші, а любов – серця, нехай надія, віра і оптимізм зроблять кожен ваш вчинок обдуманим і мудрим, кожен крок – впевненим і сміливим. Бажаю вам здоров’я міцного, настрою відмінного і веселого свята в колі рідних і улюблених людей!