Хай щастя і радість будутьвхожі в твій будинок, нехай особи дорогих тобі людей, осяває посмішка. Щасливого і доброго Різдва!

Різдво – це день, коли в світ з любов’ю увійшов Ісус Христос. Це день всепрощення, світлих почуттів, день, коли торжествує любов. Нехай в це свято замовкнуть гармати і не підніметься в повітря жодна ракета, крім феєрверку! І нехай в наше серце увійде любов до ближнього і дальнього! З Різдвом Христовим!

У Різдво Христове хочеться побажати трохи: перемог і везіння, любові і терпіння. Нехай Христос допоможе в скрутну годину, нехай не залишить!

Мила бабуся, вітаю тебе з Різдвом і побажати хочу, щоб душевне тепло тебе не покидало, щоб щастя в серці вічно розквітало, щоб світле свято приніс благо і радість, щоб яскрава зірка небес залишила для тебе добру надію і любов.

Вітаю з Різдвом Христовим і хочу побажати миру, а в ньому благодаті, світлої любові, а разом з нею надії і удачі. Нехай цей великий день подарує теплі посмішки близьких і приємний сімейний вечерю, нехай життя твоєвідтепер вважає тільки добрі, щасливі і радісні дні.

Народження Христа – велике свято! Бажаю благополуччя та миру Вашому дому! Живіть без сварок і бід! Бережи вас Бог!

Друзі, вітаю вас з самим добрим щирим святом! Нехай всі ваші мрії матеріалізуються, надії виправдовуються, а ідеї втілюються в реальність. Бажаю здоров’я вам і всім вашим рідним і близьким людям. Душевного спокою, щирої уваги, теплоти і ніжності. Нехай розмірене і спокійний плин життя іноді порушують сплески яскравих радісних подій!

З Різдвом Христовим, дорогий. Бажаю миру і достатку для нашої сім’ї, бажаю сил і здоров’я для тебе, моя рідна. Нехай в це Різдво трапиться щось добре, по-справжньому дивовижне, незабутнє. Бажаю тобі, мій чоловік, залишатися гарною людиною, чудовим чоловіком, відмінним сім’янином. Нехай всі надії будуть виправдані і всі цілі підкорені.

Нехай світле свято Різдва принесе в будинок найдобріші почуття, любов і розуміння. Нехай здійсняться всі мрії, а дороговказ висвітлює шлях і направляє до успіху і благополуччя. Бажаю, щоб свято наповнив будинок спокоєм і посмішками. Дорога, забудь про негаразди, проблеми та і негаразди. Божественний свято освітить все навколо, перетворюючи і очищаючи.

Вітаю з Різдвом Христовим і бажаю здоров’я, миру, віри, щастя, надії і любові! Нехай в це свято для серця заграє мелодія відради.

Нехай в це світле свято, у вашому серці зародиться любов, душу зігріє щастя, а будинок наповнить благополуччя. З Різдвом!