В чудовий день Різдвяних свят бажаю тобі, щоб тіло, розум і душа жили в непорушною гармонії і цей баланс завжди служив надійною опорою. Нехай нескінченно радісною буде твоя дорога буття, нехай викликає захват все, що тебе оточує, а творчі думки сприяють зростанню успіху у всіх справах.

Радісного Різдва! Щастя в світі і сім’ї, благополуччя і достатку, всіх благ земних, бажаю тобі і твоїм рідним!

Різдво Христове – неймовірно світле свято, тому я бажаю, щоб твої помисли і вчинки завжди були такими ж чистими і світлими! Бажаю, щоб Господь благословив тебе і оберігав від усіх бід! Хай щастя завжди панує в твоєму серці, а віра в – душі! Бажаю всіляких гараздів, удачі та достатку!

Нехай торжествує в серцях наших радість про народжену в Віфлеємі Христа Спасителя, осяяна людей світлом Божественної істини.

З Різдвом! Від щирого серця і душі вітаємо з цим священним святом. Нехай Бог береже і захищає. Нехай стравами буде сповнений ваш стіл. Сміх і радість як річка тече, чи не висихає, а щастя осяває ваш життєвий шлях. Нехай Бог злих людей з чорними помислами від будинку вашого відганяє, а доброту і удачу в гості кличе. Нехай сім’я ваша міцніше і сильніше стане і теплотою наповнитися кожен ваш день.

З Різдвом Христовим вітаю! Нехай всі ваші думки і бажання будуть чистими як січневий сніг, і ясними як це морозний ранок. Нехай в будинок ваш не знайдуть дорогу біди, а тільки щастя входить у ваші двері. Бажаю вам не знати сумних думок і самотності. Залиште в минулому все погане і негативне, що було з вами і йдіть вперед тільки з хорошим. Нехай посмішка осяває вас завжди і очі сяють від щастя і любові. Нехай сімейне вогнище зігріває серця рідних і близьких, рідних країв та теплий затишок зберігає ваші сімейні цінності, любов дорогих вам людей дарує впевненість у завтрашньому дні. Бажаю вам, щоб всі бажання, загадані в цю святу ніч, справдилися, щоб ваш дім був наповнений щастям, достатком і гармонією. Кохайте і будьте коханими. З Різдвом Христовим! Проведіть це свято весело і поділіться своїм хорошим настроєм зі своїми друзями.

Дозвольте від щирого серця привітати вас з Новим роком та Різдвом! Нехай новий рік складається тільки з радісних днів, а всі проблеми залишаться в році, що минає! Нехай богатирське здоров’я завжди буде вашим супутником, так само як і удача. Нехай мир панує у вашому домі і за святковим столом збираються тільки справжні друзі!

Нехай Різдво Христове до вас буде прихильно і не обділить радістю і вірою в прекрасне! Бажаю бачити тільки позитивне в будь-яких життєвих ситуаціях і заряджати своїм оптимізмом і невгамовною енергією оточуючих людей. Легкості вам на серце, відмінного здоров’я і благополуччя в родині!