З Різдвом Христовим. Бажаю міцної чоловічої сили і простого людського щастя, великий світлої любові і красивою різдвяної казки для тебе і твоїх близьких. Ніколи і ні про що не шкодуй, вір в себе і йди дорогою добра.

Бажаю, щоб в душі завжди жив дух Різдва, а життя було такою ж доброю, яскравою і святковою. З Різдвом!

З Різдвом Христовим, шановний мій начальник. Бажаю мирних і щасливих днів, чудових і геніальних ідей, добрих і цікавих новин, цікавих і радісних подій життя. Нехай все погане залишиться за порогом, нехай все, що Вам потрібно, неодмінно прийде в Ваше життя.

Бажаю, щоб в це Різдво, в твоєму житті зародилося справжнє щастя. І нехай це щастя зростає і зростає, стає все більше і ширше, і заповнить всю твою життя. З Різдвом!

Зі світлим святом Різдва! Миру і благополуччя, затишку в будинку і умиротворення в серця, а також мирного неба над головою і Божої благодаті!

Нехай Різдво Христове до вас буде прихильно і не обділить радістю і вірою в прекрасне! Бажаю бачити тільки позитивне в будь-яких життєвих ситуаціях і заряджати своїм оптимізмом і невгамовною енергією оточуючих людей. Легкості вам на серце, відмінного здоров’я і благополуччя в родині!

Вітаємо вас зі святом Різдва Христового! Нехай все задумане неодмінно збувається в цей світлий, радісний, повний чудес День! Нехай будинку панує Благодать, а в душі Любов!

У найдобріший і чудове свято хочеться побажати вам виконання давніх і заповітних бажань. Адже саме в Різдво повинно траплятися диво. Хай рік подарує вам тільки приємні події і моменти, довгоочікувані зустрічі, нові враження та чудовий настрій. Нехай всі плани реалізуються, а ваша діяльність приносить достаток. Близько нехай завжди вас підтримують і не дають опускати руки!

Дорогий, коханий! Сердечно від щирого серця вітаю з Новим роком! Я пам’ятаю, як багато ти зробив і продовжуєш своєчасно робити ще більше корисного для мене. Нехай в цей святий прекрасне свято всі твої старання і турботи будуть сповна винагороджені! Бажаю тобі прекрасного самопочуття, світлої віри в майбутнє, гідного достатку, благополуччя, успіхів, удачі і побільше радісних подій.

Вітання з Різдвом Христовим своїми словаміПоздравляю вас зі світлим святом Різдва Христового! Нехай Немовля Христос наповнить наші душі міцною вірою, щирою радістю і гарячою любов’ю, дасть сили творити добрі справи і захистить від усяких бід і напастей. Нехай світло Христове осяє все наше життя і не дасть нам збитися з правильного шляху!