Миру в душі, віри в серці і благоденства в життя, бажаю тобі в цей священний православне свято. Нехай Господь береже тебе. З Хрещенням Господнім!

Від щирого серця вітаю з Хрещенням! Цей воістину особливе свято нехай подарує всім мирного неба і ваші серця сповняться вірою!

Вітаю з Хрещенням Господнім! Нехай мир оселиться в твоїй душі, розум буде чистий, а вчинки будуть праведними!

У цей день Хрещення Господнього, я хочу побажати тобі чистих і світлих думок, миру в душі. Нехай удача буде вічною супутницею і Господь завжди буде поруч.

Водохресний місяць обіцяє радість і багато радісних турбот, яких не знає навіть товстий рудий кіт. Нехай твоє життя буде благополучним і ситим, як у пухнастого лежебоки на батареї, і нехай навколо тебе оточують тільки добрі і світлі люди. Нехай світло яскравої зірки подарує тобі багато цікавого і красивого, нехай ніжність стане супроводжувати тебе протягом всього року, і нехай у твоїй родині буде завжди не згасає, немов полум’я свічки, достаток, благополуччя і любов, а так же світ і добрі відносини між людьми . Нехай життя незримо охороняє ангел-хранитель, а так само добрі сили, які будуть супроводжувати затишок вашому будинку, а так само забезпечувати спокій і процвітання, щоб на столі завжди було багато всього смачного, а діти добре вчилися і радували батьків своїми талантами.

Вітаю з цим найбільшим християнським святом і бажаю зануритися, як в ополонку, в пучину щастя, любові і удачі! Нехай здоров’я буде міцним, енергія б’є ключем і кожен день дарує масу позитивних вражень, і емоцій!

Хрещення на Русі було одним з найбільш шанованих свят. Це свято, коли ми очищаємо свою душу і тіло, свято, коли ми розуміємо, як важливо бути добрими і люблячими. Я хочу, щоб Свята Вода захистила Вас, Ваш будинок і Ваших близьких від усіх бід і негараздів. Будьте щасливі. Нехай Вас завжди розуміють твої рідні і близькі. Береже вас Господь!

З Хрещенням Господнім! Нехай на Вас зійде благодать небесна. І як Іоанн Хреститель був з Христом, і провів його через таїнство Хрещення. Так нехай поруч з Вами завжди буде Господь наш, як в годину радості, так і в годину смутку, а ваші помисли з ним. Міцного здоров’я. З душею до Господа. Зі святом.

Ангели дарують перлинні зірки і діаманти нічних сузір’їв тим, хто дивиться в це свято на яскраве, усипане Водохресний зірками, небо. Нехай у них буде стільки радості, скільки зірок на небі, нехай вогні вулиць перетворяться в яскраві і романтичні спогади про любов і таємних побачень, і нехай всі дні будуть барвистими, немов гарні сторінки захоплюючої книги. Хай щастя осяє вашу душу, немов сяйво нічних вогнів великого міста, нехай добре настрою не покидає вас ніколи, навіть коли за вікнами йде гроза і виблискують яскраві спалахи блискавок. Нехай романтика нічний зими, зробить ваш роман таким же захоплюючим і красивим, як в прекрасній і цікавою книзі, в якій є місце радості, любові і удачі і де завжди є щасливий вихід з будь-якій важкій ситуації.