Хрещення Господнє – велике християнське свято. Це найкращий день, щоб залишити всі образи в минулому, щоб отримати Боже прощення і з легким серцем йти в майбутнє. Бажаю добросердя оточуючих, сімейного процвітання, світлих деньків навіть в самі похмурі будні і сильної віри!

Сьогодні велике свято – святе Богоявлення! У зв’язку з цим побажаю тобі знайти в душі спокій, що не розтрачуватися через дрібниці і йти до своєї мрії, нікуди не звертаючи. І тоді у тебе точно все вийде. Успіхів!

У цей важливий для християн день, хочу привітати вас з Хрещенням і побажати миру вашого будинку, спокою вашим душам. Живіть за законами Божими, в згоді з Богом. Щастя, радості й дбайливого ставлення один до одного!

Нехай після Хрещення Господнього почнеться новий, радісний, щасливий виток у житті зі всілякими райдужними, безхмарними і святковими потрясіннями.

Бажаю в святі Водохресні морози зміцніти настільки, щоб виконати все задумане і здавалося нереальним, досягти неймовірного успіху в розпочатій справі і бути просто щасливою людиною, що має все.

Вітаю зі святом радості душі і віри серця, з Хрещенням Господнім. Бажаю, щоб чиста і освітлена вода змила з тебе всі хвороби і печалі, розчинила всі біди і тривоги. Нехай стане добрішим і світлішим твоя душа, нехай править життям щирість і добродійство.

Вітаю з чудовим святом Хрещення Господнього! Нехай цей день очистить тебе від проблем і негараздів. Нехай поруч буде тільки щастя і гарний настрій!

Цей день не простий, але доленосний. І начебто звичайний, але світлий і святковий. Нехай морози відступлять, а весна дасть про себе знати тонким ароматом, ледь помітним. Але таким радісним, адже сьогодні Господь був хрещений, а віра його полилася на нас потоком, лавиною, світлом радості і душевного спокою. З Хрещенням, нехай Бог буде у вас в душі і серці.

Зі світлим святом Хрещенням Господнім хочу привітати всіх віруючих і православних, і побажати, щоб свята вода змила всі гріхи, неприємні спогади і мерзенні думки!

Нехай свята водохресна вода змиє всі ваші неприємності і прикрощі та після свята ваше життя піде по шляху, легко веде до благополуччя, умиротворення і щастя! Нехай в хрещенські морози в вашому домі буде тепло і затишно, у вашій родині буде сонячно і радісно, ​​в вашій душі буде ясно і світло!

З Хрещенням Господнім вас! Нехай радість і спокій відвідають ваш будинок, нехай виженуть вони зневіру, і всі біди відтепер стануть обходити вас стороною. Нехай свята вода вимиє вашу душу і покаже істинний шлях, по якому буде легко і радісно йти.