Сьогодні будь-яка водиця свята, кожна краплина води розчиняє печалі і біди, дарує радість і благодать. Бажаю тобі омити тіло і душу, позбутися всього непотрібного і изжившего себе і зробити крок в новий день з новими думками, планами та ідеями! Нехай свято відкриє нові можливості і шляхи. Нехай на тебе проллється грошовий дощ! З Хрещенням Господнім!

Сьогодні великий благословенний день – Хрещення Господнє. В цей день всі православні християни святкують гармонію душі і тіла, занурюються в священну воду, очищаючи тіло і думки від гріхів. Нехай зійде благословення з небес на кожного віруючого людини, охрестить своїм знаменням Батько наш небесний і подарує здоров’я, силу духу і чистоту думок.

Вітаю з Хрещенням Господнім. В цей християнський свято хочу побажати всього самого святого і небесно-світлого. Нехай підуть страхи і не будуть душити проблеми, в душі настане згода, а в голові будуть з’являтися тільки добрі помисли!

Зі святом Водохреща! Бажаю щоб здоров’я не йшло, а печалі не наближалися до тебе. Чи не втрать позитив і удачу, відкрийся щастя і успіху.

Бажаю, щоб кожен твій мить був таким же чистим, світлим і добрим, як це свято. Щастя тобі, здоров’я, і ​​нехай Господь тебе береже. З Хрещенням Господа!

У всіх церквах чути веселий передзвін. До нас прийшов світле свято хрещення Господнього. Щиро вітаємо вас зі святом. Нехай в кожній родині панує мир і спокій. Нехай вас ніколи не покидають надія, віра і любов. Нехай водохресна вода додасть вам бадьорості і здоров’я. На довгі роки. В цей день Господь багатоликий дарує всім вибачення, помоліться, і на душі відразу стане ясно. Нехай вас чекає в усіх справах успіх, нехай завжди збувається мрія. Нехай ваше життя буде довгим і щасливим.

Вітаю з Хрещенням Господнім і хочу побажати, щоб здоров’я було міцним, як хрещенські морози, щоб чиста водиця змила всю печаль і смуток, щоб життя мала щасливе і благополучне продовження, щоб яскраве світло надії і любові осявав душу і серце!

З великим святом, Хрещенням Господнім! Нехай в цей православний і таємниче свято занурившись в священну воду, змиються всі жалі, хвороби і сімейні сварки. Додасться сила, бадьорість тілу і духу. Я бажаю добра і миру, нехай збуваються мрії, а Господь завжди допоможе вам. Ще хочу побажати щирих і вірних друзів. Живіть чесно і правильно.

З Хрещенням Господнім. Нехай небеса пошлють надію, радість, благо і любов, нехай чиста водицявмиє з ніг до голови і наповнить твоє тіло, твою душу здоров’ям, силами, бадьорістю і вірою. Бажаю миру і сімейної ідилії, трепетних почуттів і відради.