З Хрещенням Господнім! Нехай в житті буде все тільки хороше і світле. Бажаю сімейного благополуччя, фінансової незалежності і свободи вибору.

Настав Хрещення – щасливий свято! З давніх-давен в цей день повелося влаштовувати купання в ополонці, а після – стрибати через вогнище, щоб зігрітися! Ні багаття, ні ополонці у нас немає, тому я бажаю тобі зануритися з головою у вир пристрасті, а потім зігрітися вогнем ніжності! нехай Господь всемогутній допомагає тобі в житті!

В Хрещення бажаю молитвам почутими бути, щоб допомогли небеса впоратися з усім, що заважає нашому щастю!

З Хрещенням Господнім! Бажаю мати величезний запас здоров’я, активності і молодості. Ніколи не сумувати, не піддаватися депресивним думкам. Вірте, що все буде добре, все вийде, і тоді Господь це обов’язково подарує!

Сьогодні велике свято, що об’єднує людей. Нехай віра в краще дає черговий привід для подяки і надії, для мрій і звершень, для радості і роздумів. Будьте чистими душею, добрими помислами і вірте в чудеса! З Хрещенням Господнім!

Нехай в цей день в серцях луною буде звучати щастя, любов, милосердя і віра. Бажаю сонця над головою і молитви на устах. Хай не морозить хуртовина з проблем і бід, а доброта і людське розуміння завжди оточує. З Хрещенням Господнім!

Від щирого серця вітаю з цим світлим, важливим православним святом Хрещення Господнього! Бажаємо зцілитися і очиститися святою водою! Нехай у вашому житті буде мир, лад і добро!

Поспішаю привітати з Хрещенням! Нехай водохресна вода охолодить душу і очистить від образ і тривог, а чиста любов зігріє і принесе благодать.

Прийміть найщиріші вітання з Хрещенням Господнім! Свято хрещення даний нам для того, щоб ми по-новому поглянули на світ навколо нас, повірили в його чистоту і взяли в серці його красу. Зі святом, світлим і чистим Хрещенням!

Вітаю тебе зі світлим і чистим святом Водохреща! Бажаю відчути духовне очищення від гріхів і поганих думок. Нехай Бог направить твої вчинки в потрібне русло, навчить робити добро і прощати людей. Бажаю душевної рівноваги і благополуччя у всьому!

Уже понад тисячу років на честь великої євангельської події – хрещення в річці Йордан християни Росії проводять освячення води, яка має в цей день могутньої сили. Я вірю, що цілюща вода Йордану зробить всіх нас здоровими і сильними, помисли – світлими, а вчинки – чистими і благородними.

Сьогодні святе свято, дуже світлий і радісний день! Скоріше в святу воду пориньте. Нехай ця вода змиє з вас всі негаразди і прикрощі, печалі і біди. Нехай вам супроводжують тільки благополуччя і щастя, успіх і душевний спокій. Бажаю вам миру і любові у ваших будинках з Хрещенням Господа вас!