Вітаю з Вербною Неділею і від чистого серця бажаю, щоб гілочки верби розпустилися радістю і надією в твоїй душі, щоб цей день принісдобро і щастя в твій будинок, в твою сім’ю, в твоє життя. Бажаю жити із близькими і берегти в собі хорошу людину.

У свято Воскресіння Вербної ми хочемо зараз вам побажати, щоб ваше серце вам підказувало, з ким дружити, кого не вітати. Нехай в сім’ї панує взаєморозуміння і довіру. Нехай ваших очей не торкнеться сльоза, нехай люди, які вам дороги, будуть завжди поруч. Бажаємо, щоб вас завжди було кому підтримати. Щоб йдучи по дорогах життя, ви зустрічали тільки хороших людей!

Вітаю з Вербною Неділею. Бажаю, щоб гілочки верби тебе наповнили силами, здоров’ям, любов’ю і надією, щоб в твоїй душі, немов «котики» розпускалися добрі мрії.

З Вербною Неділею, дорогий мій друг. Бажаю поповнити свій запас енергії і сил, перейнятися почуттям радості і любові, налаштувати себе на мажорний лад життя і слідувати вперед дорогою нових перспектив, можливостей і захоплень. Успіху тобі в усьому, а найголовніше – відмінного здоров’я.

Християни відзначають вхід Господній в Єрусалим, прикрашають свої оселі ніжними гілками в честь великого дня. Нехай ангел зберігає тиша під Вербної покровом, нехай світ оселиться в наші душі. З чистим, благодатним святом, з вербною неділею!

В такий чудовий свято бажаю, щоб разом з освяченою вербою в ваш будинок увійшли благодать, достаток і радість. А душа нехай цвіте і сяє, як весняні квіти. Нехай будуть поруч ті, хто доріг і любимо. Нехай Господь береже ваш будинок і дарує здоров’я всім його жителям.

У Вербну неділю хочу побажати вам розквітати і оновлюватися, як природа навесні, милуватися красою, наповнювати своє серце радістю і приємними емоціями, позитивними моментами. Бажаю всього найкращого, радіти життю і щиро любити!

Бажаю, щоб верба охороняла тебе цілий рік від усіххвороб і проблем. Нехай буде достаток і буде повага, нехай буде добро і розуміння, нехай збуваються мрії і виконуються заповітні бажання. Світлого тобі Вербної неділі і душевного комфорту!

Чого побажати російській людині в Вербну неділю? Щоб у тебе були гроші, машини, квартири і будинки, і за всі ці блага тобі нічого не було. Щоб, щоранку, прокидаючись в особистому особняку і вирушаючи освіжитися до басейну, солодко потягуючись, ти розумів, що життя вдалося!

Вітаю з Вербною Неділею і хочу побажати доброї удачі і ясного неба, світлої радості душі і щирою надії серця. Нехай вдається з покірністю верби приймати все, що відбувається навколо, нехай відплатою за твою щедрість і доброту послужить радість життя і благополуччя.