Не хочу видатися надто релігійним, але ми часом за фарбованими яйцями, пасками та великодніми традиціями не помічаємо найголовнішого. Великдень – це релігійне свято і він нам дано для того, щоб ми, хоча б раз на рік згадували про епохальну подію для всього людства, яке відбулося майже дві тисячі років тому. Ісус Христос, перший і останній абсолютно безгрішний з жили на цій землі, добровільно приніс себе в жертву за нас, а потім воскрес, щоб і ми мали життя вічне. Від нас вимагається лише прийняти цю жертву і намагатися жити за Його заповідями. Тому у Велику Великдень ми обов’язково повинні відвідати Храм, віддати хвалу Отцеві небесному, попросити вибачення та помолитися за себе і своїх близьких. А вже потім, віддавши Богу Богове, ми можемо віддати Кесарю Кесарів, тобто святкувати, є і веселитися. Це, як правило, виходить у нас набагато краще. Але сьогодні в цьому немає гріха. Христос Воскресе!

Воскресіння Господа Бога і Спаса нашого Ісуса Христа – найбільший і світле свято! Так нехай же Великдень порадує смачними пасками і писаними крашанками, нехай Господь завжди оберігає і дає сили на добрі справи!

Поздоровляю з Пасхою і від душі бажаю, щоб над головою було чисте синє небо, щоб під ногами простягалися строкаті простори удачі, щоб в серці завжди жила віра і надія, щоб для душі кожної миті був добрим і дивним. Нехай Господь береже тебе і твою сім’ю. Здорові і жити щасливо.

Від щирого серця вітаю тебе з світлим святом Пасхи! Залиш всі образи, прикрощі та неприязні в минулому. Час розпочато нове життя, і я бажаю, що б вона вийшла саме такою, якою ти її задумаєш. Нехай Господь привнесе в неї добро, щастя і любов, і нехай в ній не буде місця заздрості, злості, нерозуміння і ворожнечі. Миру і тепла твого дому!

В Божий світле свято, прийміть наші побажання добра! Шлях радість не покидає Ваш будинок і світло любові осяває Ваші усмішки!

Вітаю тебе зі Світлим Святом Воскресіння Христового, з Великоднем! Нехай частинка тієї радості, яку сьогодні переживає весь християнський світ, залишиться з тобою на весь рік і підтримує тебе в скрутну годину! Христос Воскрес!

Привіт! Я великодня смс-ка, відправлена ​​для найкрасивішої дівчини в усьому світі! Нехай світле свято Великодня подарує тобі мир і спокій в душі, щастя й удачу в життя. Зі святом, кохана!

Христос Воскресе! Сяє сонечко і цвіте весь світ! Ангели кидають тобі пір’ячко з крил в знак того, що Бог тебе благословив! Веселих свят! Воістину Воскрес Христос!