Зі святом Світлого Великодня! Нехай в твоїй душі розквітнуть квіти щастя, подяки, віри і доброти. Не дарма Христос віддав своє життя, щоб всі ми жили в гармонії один з одним. Смачного паски тобі і багатого пасхального застілля! Христос Воскрес!

Христос Воскрес! І нехай буде мир на Землі. Нехай Бог простить нам всі наші гріхи. Нехай жертва Ісуса буде не марною. Я від душі бажаю тобі і твоїм близьким здоров’я, віри, сил, поваги, любові, благополуччя і дружби. Бажаю відчувати себе щасливою людиною, що має можливість здійснювати щось хороше. Нехай з цим світлим днем ​​в твоєму житті почнеться світла смуга благодаті!

Вітаю тебе з Христовим Воскресінням! Нехай страждання Спасителя на хресті не будуть марними і тобі, мені, всім нам вистачить віри і сил не відволікатися на побутові негаразди і проблеми, зберегти душі в чистоті, сповідатися Богові в гріхах і вчасно просити вибачення один в одного. Я сподіваюся, що будемо щасливі не тільки ми, а й ті, кого ми любимо!

Нехай твоя непорушна віра, немов компас, направляє тебе до світла істинного, досягненням мирським, зиск житейському і збагаченню духовного! Нехай небеса посміхнуться тобі, може навіть підморгнуть, почують молитви і неодмінно відреагують на них! Христос Воскрес!

Нехай в цей благословенний, світлий день лише благі справи трапляються з Вами! Нехай Господь береже Вас і Всю Вашу чудову сім’ю. Хай сонце світить яскраво і обіймає Вас золотими променями, зігріваючи тіло і душу. Христос Воскрес Воістину, вітаю з Великоднем!

У це світле свято від усієї душі бажаємо Віри, Благодаті і Любові. Зі святою Пасхою, нехай береже Господь ваш будинок.

Бажаю, щоб святий Великдень подарувала вам всі земні і душевні блага! Нехай тіло ваше наповниться здоров’ям, а душа благодаттю. Нехай ваші добродійні справи виходять з самого серця, і люди відповідають вам взаємністю. А в родині вашої нехай панує взаєморозуміння і турбота один про одного.

Вітаю з усією можливою теплотою і добротою зі світлим святом Великодня Христової! Бажаю цілком вірити в Божу волю і сподіватися, що молитви будуть почуті, а надії і сподівання виправдані!

Христос Воскрес. Вітаємо зі святом Великодня. Бажаю, щоб у твоєму житті завжди горіло світло блага, щастя, радості, надії і удачі, бажаю, щоб Бог не залишав тебе в біді, бажаю, щоб кожен день в твій будинок і в твоє серце приносив тільки добро, щирість, натхнення, достаток і світ.