Вітаю з Трійцею і хочу побажати, щоб в твоєму житті все тебе влаштовувало, щоб на твоєму шляху не було таких перешкод і перешкод, які були б тобі не під силу, щоб серце твоє ніколи не втрачало доброти і свого щастя, щоб твій внутрішній світ завжди був сповнений квітучих садів радості і зелені надій.

Вітаю з Трійцею і від щирого серця бажаю, щоб життя твоя стелиласядалекої доброї квітучої дорогою удачі і щасливого надії, щоб в будинку твоєму завжди горів вогонь затишку і любові, щоб серце твоє ніколи не втомлювався вірити в краще. Здоров’я, благополуччя і миру.

Вітаю вас з Трійцею! Від душі хочу побажати вам віри в себе, удачі, терпіння і життєвої енергії! Найчастіше звертайтеся до Господа, адже він чує кожного з нас! І хай допоможе вам Господь зробити життя таким, про яку ви мрієте! Добра вам і благополуччя!

Сьогодні просто чудовий день, тому що сьогодні настав один з найсвітліших і добрих свят – Трійця. Мені хочеться від щирого серця привітати вас, а також побажати всього самого прекрасного, що тільки може бути. Я хочу побажати вам міцного здоров’я, тому що немає нічого важливішого за здоров’я. А все інше вже ви і самі зможете домогтися, а Господь буде допомагати вам і направляти вас.

Прийми від мене привітання з чудовим святом! У Трійцю я бажаю тобі не сумувати, а радіти повноті життя і тим можливостям, які відкриваються перед тобою! Ніколи не переставай дякувати Господу за кожну мить!

Літо подарувало нам прекрасне свято Святої Трійці. В цей день як то по-особливому все цвіте і оживає, земля наповнюється чудовим ароматом. Вітаю Вас зі святом, бажаю, перш за все, міцного здоров’я, сімейного благополуччя та удачі. Нехай Господь завжди благословляє Вас на добрі справи, нехай у Вашому серці ніколи не гасне вогник добра. Живете чесно і правильно, так, як підказує Вам совість. Миру Вам, щастя і хороших друзів. Нехай ангел – хранитель оберігає Вас завжди.

Нехай День Святої Трійці буде прикрашений яскравим сяйвом сонця і посмішками на обличчях дорогих людей, в твоєму серці розіллється Божа благодать, а життя до країв наповниться добром і щастям!

З святий Трійцею вас всіх вітаю! Бажаю в цей святий день, бути добрішими, мудрішими і терпиміше. І нехай всі дорогі і улюблені вам люди будуть поруч.

У день Святої Трійці слід побажати Вам міцної віри, праведного життя і справжніх помислів. Нехай слово Боже сьогодні зійде до серця кожного. Нехай відпустить Вам господь всі ваші гріхи, вільні і невільні.