Сьогодні у нас особливий день – День Святої Трійці. Нехай це чудове свято вселить надію в ваші душі на те, що все буде добре. Вірте в краще життя і вам обов’язково посміхнеться щастя. Треба тільки завжди сподіватися на хороше і любити своїх близьких. І всі наші вчинки до нас повернуться.

Вітаю з Трійцею! Нехай буде щастя і здоров’я в будинку, любов і добро в серці, удача й успіх на життєвому шляху, мир і радість у душі, розуміння і повагу в родині.

Вітаю з Трійцею і від душі побажаю світла щастя в житті, аромату любові і добрих вітрів змін тільки в кращу сторону.

Вітаю вас з Днем Святої Трійці. Нехай цей день принесе вам тільки щастя і нехай Бог відпустить вам ваші гріхи. Бажаю вам тільки хороших діянь і вчинків, адже тільки так ми можемо допомогти своїм близьким і спокутувати гріхи свої перед Богом. І нехай вам пощастить в цьому житті так, щоб ви ні в чому не мали потреби.

Вітаємо Вас з прекрасним святом Трійці! Бажаємо, щоб ви і ваша сім’я були завжди під захистом Божої, нехай у вашому домі буде достаток, затишок і спокій. Бажаємо вам здоров’я, благополуччя і любові.

Святу Трійцю в народі називають зеленим святом. Всі будинки прикрашені ароматної зеленню. Кажуть, якщо на зелень впаде Божа сльоза з неба, значить бути році врожайного. Прийміть мої щирі вітання зі святом. Нехай ангел з небес захистить ваш будинок від негоди, нехай Господь пошле благословення. Нехай віра в Бога допомагає вам жити. Бажаю вам міцного здоров’я, особистого щастя і великий взаємної любові. Нехай вам зустрічаються тільки надійні і вірні друзі. Всіх земних благ вам і довголіття.

Вітаю з Трійцею і в цей чудовий свято хочу побажати миру і щастя в житті, блага і ладу в родині, любові і спокою на серці, натхнення і відради на душі, добрих надій і світлих почуттів в кожному дні!

Зі святим святом Трійці я всіх вітаю і хочу побажати, щоб і святий Отець, і святий Дух, і святий Син завжди нас оберігали, наставляли, підказували і вчили мудрості, смирення, доброту і любов!

З світлим, чудесним, запашним святом Трійці від щирого серця вітаю, прославляю Отця, і Сина, і Святого Духа! Щиро хочу побажати вам доброго світу в сім’ї, лада з друзями, спокійною благодаті в умах і душах, чистої любові і розуміння близьких. Нехай яскрава зірка Віри горить для вас тихим світлом, вселяє Надію, допомагає дарувати і приймати Любов!

Щиро вітаю зі світлим і чистим святом, святий Трійцею! У цей день нехай помисли твої будуть чисті. Тільки добрі справи і з добрими намірами нехай творять сьогодні твої золоті руки. І Господь віддячить тобі внутрішньою гармонією, успіхом, здоров’ям. Бажаю тобі і твоїм близьким щирої любові і добросердя.