Вітаю з Трійцею і хочу побажати, щоб в твоєму житті все тебе влаштовувало, щоб на твоєму шляху не було таких перешкод і перешкод, які були б тобі не під силу, щоб серце твоє ніколи не втрачало доброти і свого щастя, щоб твій внутрішній світ завжди був сповнений квітучих садів радості і зелені надій.

Свято Трійці ще називають “зеленим”. Я бажаю тобі побільше зеленого кольору в житті. Нехай на перехрестях долі горить зелений колір, в кишені водиться зелена валюта, а для великих починань відкривається зелена вулиця. Зі святом Святої Трійці!

Я встану рано вранці і, гладячи на світанок, помолюся за здоров’я рідних і улюблених. Я сьогодні в це святе свято, у бога попросити хочу, для вас всіх благ земних і великого здоров’я. Нехай завжди береже вас Господь, де б ви не були. Допомагає вам в роботі, збереже вас в дорозі, охоронить вас від бід і ворогів. Зі святом Святої Трійці.

Прийшла Трійця, свято заповітних надій, потаємної любові і беззастережної віри. Нехай летять твої бажання в захмарні висоти, щоб через час здійснитися і принести в життя казкову радість і чарівне щастя.

Вітаю зі світлим святом Святої Трійці! Щиро бажаю зберегти почуття любові і тепла на весь рік!

Вітаю вас з Днем Святої Трійці. Нехай цей день принесе вам тільки щастя і нехай Бог відпустить вам ваші гріхи. Бажаю вам тільки хороших діянь і вчинків, адже тільки так ми можемо допомогти своїм близьким і спокутувати гріхи свої перед Богом. І нехай вам пощастить в цьому житті так, щоб ви ні в чому не мали потреби.

Щасливої ​​Трійці! У це світле свято бажаю Вам зміцнення душевного віри, великих надій і чистої любові. Моліться і надійтесь на Господа – він Вас обов’язково почує. Нехай у серці жевріють тільки добрі почуття. Живіть добре і мирно!

Сьогодні наше свято в честь Дня Святої Трійці. Нехай цей день принесе нам радість і благодать Божу. Давайте порадіємо цього свята і похвалити силу Господню. Нехай Він допоможе вам у всіх ваших починаннях. Нехай ваше життя наповниться істинним сенсом, а душа знайде свободу.

Вітаю тебе зі святом Святої Трійці. Бажаю сьогодні відкритися божественної благодаті, прийняти в своє життя небесну допомогу. Нехай у тебе буде в три рази більше радості, любові і приємних миттєвостей!

У це прекрасне свято побажай ближньому виконання надій! Високі бажання обов’язково збудуться. Адже сьогодні на нас з особливою увагою дивиться свята Трійця. І значить – сили і турботи понад будуть потроєні. Троє святих – це один Бог. А багато людей – це одна людина. Бажаю тобі, щоб твої плани здійснилися! Бажаю отримати благословення на весь наступний рік!