Нехай в День Святої Трійці Отець, Син і Святий Дух втілять в життя найсміливіші мрії, реалізують всі надії і благословлять нові звершення. А в домі панують мир, спокій і благополуччя.

Вітаємо з Трійцею! Нехай Дух Святий тебе зберігає, від бід будь-яких оберігає. Щоб в житті було більше світла і тепла, щоб завжди в твоєму серці панував мир і любов.

Прикрасьте сьогодні зеленню будинок, щоб чисте кохання. Нехай Господь допомагає в справах, захищає від бід і подарує світ вашого будинку. З Трійцею щастя і радість навіки оселилися в ньому. Бажаю міцного здоров’я і ревною, щирої віри, відкритої душі і!

Вітаю зі святом Трійці і всім серцем бажаю квіткового раю щастя і радості в душі, квітучих садів надії і натхнення за вікном, істинного сенсу життя і добрих поривів твоєї натури, приємних спогадів з минулого і світлих очікувань від майбутнього.

У цей день не можна турбувати землю. Збери трав і квітів. Створи з них букети. Цей зелений свято потрібно прикрашати силами природи. Пролийте на квітку кілька сльозинок. Це потрібно зробити під час служби. Бажаємо Вам очиститися і отримати благословення. Виліковний тіло і душу. А допоможе в цьому божественний свято Трійці!

Вітаю Вас зі святим святом Святої Трійці! У цей день апостоли Ісуса Христа прийняли Святого Духа. Дух Святий прийшов на них і благословив їх Своєю Святим присутністю!

Від щирого серця вітаю вас з Трійцею! Бажаю вам міцного здоров’я, благополуччя, справжнього кохання і вірних друзів. Нехай Господь допомагає вам і направляє вас завжди!

Вітаю зі святом – Трійці! Бажаю духовного єднання в колі сім’ї. Міцних і мирних взаємин, підтримки, любові, уваги і душевного благополуччя. Нехай чистота, зелень і гармонія оселяться у вашому будинку і серцях!

Вітаю зі світлим, красивим святом Пресвятої Трійці! Нехай торжество з’єднує щиру радість, веселощі, глибокий молитовний настрій, любов Бога, яка вміщує в себе все. Бажаю сил і розуміння виконувати заповіді, вдумливо читати слово Боже, брати участь в Таїнствах Церкви. Слава вічного єднання – Бог-Отець,Бог-Син, Бог-Дух, благодаті, добрих справ, віри!

Всіх православних вітаю із святим святом Трійці! Побажати хочу жити в мирі з усіма і не грішити, бути чуйними до чужої біди і вміти співчувати, любити все, що оточує і цінувати свободу.

Свята Трійця – велике свято, коли потрібно забути всі старі образи і впустити в серце стільки любові і добра, скільки можете. Вибачте всіх, хто заподіяв вам біль. Нехай ваш дім наповниться благополуччям і щастям. Вітаю зі святою Трійцею.