Вітаю з Трійцею. Бажаю ні хвилини смутку для душі, ні секунди тривоги для серця, ні дня без любові і радості в колі рідних і чудових людей. Нехай життя твоє тече найдовшою річкою біля берегів достатку і благополуччя.

Вітаю зі світлим, красивим святом Пресвятої Трійці! Нехай торжество з’єднує щиру радість, веселощі, глибокий молитовний настрій, любов Бога, яка вміщує в себе все. Бажаю сил і розуміння виконувати заповіді, вдумливо читати слово Боже, брати участь в Таїнствах Церкви. Слава вічного єднання – Бог-Отець,Бог-Син, Бог-Дух, благодаті, добрих справ, віри!

Від душі вітаю з чудовим святом Трійці і хочу побажати, щоб в поле твого життя яскравими фарбами простягалися квіти щастя і зелень надій. Нехай не вичерпається джерело натхнення і віри, нехай завжди буде привід для посмішок, нехай променями доброти і радості завжди наповнений буде твій будинок.

Хочу привітати вас зі Святою Трійцею. нехайцей прекрасний день підносить вам тільки все найкраще, нехай веде вас вперед і допомагає радіти життю! Будьте впевнені в собі і рухайтеся туди, де вас чекає благоденство і душевне тіло! Нехай у вас все неодмінно вийде, а бажання збудуться!

Вітаю з Трійцею і від чистого серця бажаю, щоб Бог завжди наставляв на правильний і світлий шлях в житті, щоб віра твоя ніколи не ослабла, щоб вірна любов і повагу надавали нових сил!

Улюблений! Я хочу привітати тебе з чудовим святом – Днем Святої Трійці! Бажаю, щоб доля завжди була до тебе прихильна і справедлива, підносячи лише найприємніші сюрпризи і світлі моменти! Нехай наша любов лише міцніє з кожним днем! Обіцяю завжди любити тебе і вірити в краще!

Вітаю з Трійцею і від душі побажаю світла щастя в житті, аромату любові і добрих вітрів змін тільки в кращу сторону.

Вітаю з Трійцею і хочу побажати справжнього щастя, яке, як відомо, вимірюється не кількістю грошей, а кількістю радості! Нехай кожен день проходить весело і яскраво, нехай завжди будуть взаємні почуття з близькими людьми!

Моя люба! Вітаю тебе від щирого серця зі святом! Нехай в День Святої Трійці ти сповна відчуєш, що таке Божа благодать! Нехай твої мрії здійсняться, а бажання завжди відповідають можливостям! Нехай краса ніколи не меркне, і життя буде наповнене сенсом!

Від щирого серця вітаю вас з Трійцею! Нехай це свято дарує справжні радості життя, відкриває перед вами всі двері і допомагає повірити в себе! Бажаю благополуччя у вашому будинку, міцного здоров’я вам і вашим близьким людям!