Вітаю з наступаючим Різдвом Христовим! Хочу побажати достатку, міцного здоров’я, щирих посмішок, щоб кожна хвилина була сповнена радістю і щастям. Нехай це свято принесе тобі тільки кращі моменти, які залишаться в пам’яті на все життя.

Нехай в Різдво Христове кожне серце наповнюється почуттями, щоб милосердям ми були сповнені і дарували лише добро.

Нехай, не дивлячись на тріскучий різдвяний мороз, в ваших оселях завжди буде тепло і затишно, від світних очей і задоволених посмішок близьких людей. З Різдвом!

Христос народився! Славімо Його! Вітаємо вас з цим чистим, світлим і ніжним святом – Різдва Христового! Щастя, добра і любові до всіх ближніх!

Вітаю з Різдвом Христовим! Нехай дороговказ допоможе знайти вірну дорогу в будь-якій ситуації, а в житті завжди буде місце чуду. Бажаю, щоб різдвяна казка принесла в будинок любов, тепло і щастя.

Нехай Різдво Христове подарує Вам сили, здоров’я, умиротворення, віру в краще завтра. Будьте щасливі!

Різдво – свято любові і тепла. Нехай серце перейметься співчуттям, зігріває тих, кому сумно, подарує любов, а вона додасться і повернеться! Зі святом вас!

З новим роком! З Різдвом Христовим! Нехай люди стануть до тебе добрішим і лагідніше. Щоб все виходило і мрії ставали реальністю.

Я вітаю Вас з цим прекрасним святом! Адже в цей день народився наш Спаситель – Ісус Христос. Від щирого серця бажаю Вам і Вашим близьким: світу в будинку, спокою в душі. Нехай збудуться найзаповітніші мрії і здійсняться найпотаємніші бажання! З Різдвом!

У світле свято Різдво, я бажаю просвітлення і сімейного гармонії в родині, вечері з рідними і милою балаканини, трохи святкової метушні і, звичайно, щастя .. З Різдвом Христовим.

Різдвяні та новорічні канікули – це чарівна казка, яку з нетерпінням чекають не тільки діти, а й дорослі. У ці морозні зимові дні ми всі забуваємо про свої проблеми і з оптимізмом і вірою дивимося в майбутнє. Наші прагнення та мрії здаються нам легко здійсненними, а неприємності незначними. Я бажаю вам позитивного настрою протягом усього наступного року. Нехай всі бажання, які ви загадаєте в різдвяну ніч, неодмінно збудуться.

Привітання з Різдвом своїми словами

Привітати з Різдвом до сліз

Чарівне свято, незвичайне диво, казка, святий день-Різдво! Адже саме в цю святу, січневу ніч, Діва Марія народила на світ нашого Спасителя Ісуса Христа і наш світ відродився. У цей святий день, хочеться побажати всім людям любові, добра і щастя, міцного здоров’я і всіх благ. Хай у кожному домі, в цей святий вечір, за святковим столом збереться вся родина рідних і близьких і поділиться своїм теплом сердечним і душевною добротою. Душевного вам рівноваги, успіхів у справах, міцного здоров’я і всіх благ! Нехай небесні ангели висвітлюють Вам шлях, оберігають від біди. Будьте щасливі і здорові! Достатку, впевненості в завтрашньому дні, любові близьких, турботи друзів, уваги колег і всього самого найкращого! Нехай святковий дух Різдва завжди живе в ваших серцях. Нехай печаль, образи і негоди забудуть до вас шлях, а в серці вічно живе радість життя!