Вітаю зі святом Покрови Пресвятої Богородиці. Сьогодні ми збираємо в своїх серцях все найдобріше, але я бажаю вам, щоб це добро не залишало вас в будь-який інший день. Щоб ми завжди пам’ятали про те, що потрібно зберегти ці частинки добра до кінця нашого земного життя і заслужити Царство Небесне. Щоб ми пам’ятали про те, що нам потрібно бути добрішими до інших. Зі святом!

Зі святом! Нехай світло наповнить Ваші домівки, щоб звучали в їх стінах щасливі голоси і дзвінкий сміх, світилися усмішки. Нехай Пресвята Богородиця чує Ваші молитви, оберігаючи від поганих звісток і напастей.

Привітання з Покровою своїми словами

Привітати з Покровою українською мовою

Щороку чотирнадцятого жовтня в нашій країні відзначають дуже важливий і знаменний день. Православний світ завжди з великою повагою ставиться до цього свята, до його історії і особливостям святкування. Ось і я хочу привітати вас зі святом Покрова Пресвятої Богородиці, а також побажати тільки того, про що ви самі мрієте, чого бажаєте собі. Ми всі повинні пам’ятати про те, що Богородиця завжди робить все для нашого ж блага, тому і ми повинні бути добродушні. Я бажаю вам ніколи не переживати і не турбуватися, тому що Богоматір готова в будь-яку хвилину допомогти вам. Мені хочеться, щоб ваша сім’я завжди перебувала під захистом Богородиці, щоб ви поважали її, шанували і любили. Нехай ніякі хвороби не стосуються вас і ваших близьких, тому що немає нічого страшнішого цього. Ми всі повинні думати тільки в сприятливому напрямку, тоді все буде добре.

Сьогодні сиплються щирі вітання з наступаючим святом, з Покровом Богородиці. Настільки дивовижна подія неодмінно потрібно відзначити по-особливому, проявивши теплоту душі і серця, віру в дивовижне чудо. Дорогий чоловічок, ти заслуговуєш того, щоб кожен день долі розкривав тільки позитивні межі і дозволяв повірити в реалізацію будь-яких побажань. Нехай Матір Божа завжди береже тебе і оберігає від всіляких проблем, дозволяє повірити в можливість звершення чуда, адже воно дійсно може бути твоєю реальністю. Молячись Богородиці, вір неодмінно в те, що вона надасть гідну підтримку навіть у найскладнішій ситуації і дозволить знайти силу для того, щоб діяти далі в правильно обраному напрямку. Зберігай позитив і любов до життя, чисті помисли в серці і в душі. Приймай щирі вітання з Покровом Богородиці.

Вітаю всіх зі святим святом. Нехай світло життя, любові і добра завжди виходить з ваших сердець. Живіть завжди з вірою в Бога, в чудеса і ніколи не втрачайте надію на краще. Бажаю вам, щоб у святій Покров залишилися в минулому всі неприємності і біди, нехай попереду вас чекають тільки благополуччя і щастя. Зі святом!