Ось і настав довгоочікуваний свято, Покров Богородиці. Сьогодні всі православні люди виявилися об’єднані настільки великою подією, але це виявляється тільки основою для щастя і віри в даний благополуччя. Відкрий своє серце для молитви неодмінно, постарайся зцілити душу від усіляких сумнівів і напастей. Дорогий чоловічок, ти можеш бути справді щасливим і використовувати кожен день для того, щоб просуватися в правильно обраному напрямку, тому дій саме так. Довірся, будь ласка, Богородице, адже вона може зцілити душу і серця, подарувати внутрішню гармонію і захист від всіляких бід. Нехай сила віри завжди буде надавати справжню підтримку і дозволить переконатися в майбутньому, що будь-яка мета виявляється досягнутою. Бажаю, щастя і здоров’я не тільки тобі, але і всієї твоєї родини, адже мені хочеться бачити щасливими хороших людей.

Привітання з Покровою у прозі

Привітання з Покровою своїми словами

Покров Пресвятої Богородиці – це дивне свято, з яким вже потрібно вітати. Нехай у тебе сьогоднішній день виявиться особливим і подарує тільки найсвітліші почуття. Хочу знайти слова для того, щоб висловити своє захоплення твоїм характером і світлими почуттями, думками. Бажаю успішного просування в правильно обраному напрямку і впевненості в тому, що все обов’язково буде проявлятися тільки так, як ти плануєш. Мій милий чоловік, я хочу тобі побажати доброго здоров’я і багато енергії, сил. Нехай закладеного потенціалу виявиться більш ніж достатньо для стрімкого просування вперед. Мені хочеться підтримувати тебе і дозволяти повірити в те, що життябуде успішною, а майбутнє – світлим. Цінуй будь-який день своєї долі, адже він неодмінно буде давати особливі емоції. Вітаю зі святом!

Вітаю зі святом Покрови Пресвятої Богородиці та всім серцем бажаю жити в світі, де панує любов і править доброта, бажаю ніколи не стикатися з ненавистю і зрадою, бажаю від кожного прожитого дня залишати для душі радість і надію на краще. Нехай Пресвята Діва зберігає тебе і твою сім’ю від усякого лиха, від недоброго ока.

Радійте, православні, в день настання Покрова Пресвятої Богородиці і Пріснодіви Марії! Дякуйте в молитвах і співах Її святу милість! І так обдарує Матір Божа щедро вас своєю благодаттю і радістю, захистивши від нещасть, потреби і пороку!

Вітаємо з благодатним, світлим святом Покровом Пресвятої Богородиці! Нехай Ваші молитви завжди будуть почуті, нехай Вас і Ваших близьких ніколи не підводить здоров’я і віра в світле майбутнє. Зі святом!

Нехай Божа Матір накриє вас своїм покривалом і вбереже вас від бід і напастей. Бажаю, щоб у вашому домі завжди був затишок, мир і порядок. Щоб в ваших душах завжди була віра, справедливість і любов. Щоб в ваших серцях завжди були лише богоугодні помисли, співчуття і співчуття. Бажаю благополуччя та світла вашим сім’ям. З Покровом Пресвятої Богородиці!