Мені хочеться привітати вас зі святом, без якого просто неможливо уявити наше життя. Всі православні християни знають про це свято, тому я хочу з таким великим задоволенням привітати вас. Покров Пресвятої Богородиці є тим святом, яке завжди надає людині сили і показує, що віра у все найкраще є невід’ємною частиною нашого життя. Я хочу привітати вас, тому як знаю, що ви дуже велику увагу приділяєте всім релігійним святам і традиціям. Я хочу побажати вам тільки того, про що ви самі мрієте. Нехай Божа Матір завжди оберігатиме вас від усіх неприємностей, бід і конфліктів. Вона буде підказувати вам правильний напрямок, при якому ви прийдете до потрібного результату. Бажаю вам всіх благ, які тільки є в цьому світі. Щасливого вам свята!

Нехай в Покров Пресвятої Богородиці збудуться ваші найзаповітніші мрії! Нехай покрив благодаті, яким накриває вас свята Марія, не дає недугам, злу і негодам проникнути у ваші чисті душі, добрі серця і теплі будинки! Зі святом!

Настав прекрасний і світлий свято Покрова Пресвятої Богородиці. З чим я тебе щиро і вітаю. Бажаю звичайно ж, перш за все Божого благословення, Божої допомоги у всіх твоїх справах. Нехай Богородичний Покров вкриє тебе від усякого лиха, горя і зла. Нехай він стане надійним і мирним небом над твоєю головою, над головами твоїх рідних і улюблених. Нехай він захищає і оберігає твій будинок. Завжди дотримуйся спокій, терпимість і розуміння до людей. Будь вірний Богові, Його Пречистої Матері і всім Його Святим. Зі святом!

Не просто так це свято називається Покров Пресвятої Богородиці. Вже по самій назві стає зрозуміло, що Богородиця покриває народ, оберігає і захищає його. Саме тому я хочу привітати вас сьогодні з цим чудовим і таким світлим днем, а також побажати вам, щоб ви відчували силу Богоматері. Мені хочеться, щоб ви завжди відчували цей оберіг, цей захист, яка буде надавати вам сил. Мені хочеться, щоб удача ніколи не покидала вас і ваш будинок, а ось неприємності все нехай обходять вас стороною. Богородиця буде стежити за цим і неодмінно покриє вас від всього неприємного. Бажаю вам ніколи не здаватися, тому що у вас є безліч джерел, звідки можна черпати сили. Я бажаю вам яскравого і радісного святкового дня. Нехай всі мрії збуваються, а ідеї реалізовуються з величезною швидкістю.

Покров Богородиці – це воістину унікальне свято, який потрібно і можна відзначати сьогодні. Дорогий мій чоловічок, я хочу виголосити для тебе тільки найтепліші слова, адже ти давним-давно заслужив їх, а привід настав тільки сьогодні. Нехай в твоїй родині завжди буде царювати гармонія, твої близькі люди зможуть надати підтримку в будь-якій ситуації. Бажаю успіху і віри в прекрасне майбутнє. Нехай Богородиця захищає від усіляких печалей і негараздів, не допускає перешкод. Бажаю милосердного ставлення долі, спокою і можливості насолодитися сімейним теплом. Доля – це великий дар, яким потрібно обов’язково скористатися, тому зроби крок назустріч собі і своїм бажанням, вірячи тільки в краще. Ти будеш щасливий, а Господь захистить тебе обов’язково! Пам’ятай: я завжди поруч з тобою і можу підтримати при необхідності.