Христос Воскресе! У Істину Воскрес – на сьогодні це головні слова! І навіть не настільки важливі привітання в це свято, адже найголовніше збулося ще тоді, багато років тому! Тому ми просто бажаємо тобі міцної віри в нашого Спасителя, багато-багато здоров’я, благополуччя і великий щирої любові!

Сьогодні Великдень і традиційно люди всього світу вітають своїх рідних і близьких з цим знаменним святом! І я, не бажаю таїти в собі добрі слова, я хочу говорити їх тобі від чистого серця, бажати в них самого святого, найсвітлішого і потрібного. Христос Воскресе!

У цій світлий велике свято православно Пасхи хочу побажати кожному будинку миру, взаєморозуміння, терпіння, віри і духовного розвитку! Нехай кожен ваш вчинок і дію будуть праведними і ведуть тільки вас тільки з добрими помислами. Нехай ви і вашим близькі живуть тільки в згоді з Господом і з самим собою! Христос Воскрес!

Вітаю зі святом Пасхи! Нехай цей день під мелодійний дзвін великодніх дзвонів принесе в ваш будинок умиротворення, душевний спокій, гармонію і благі вісті. Нехай прикрасять ваші святкові столи в сімейному колі пишні паски і яскраві крашанки – символи віри, радості, багатства, любові до ближнього і надії на світле майбутнє.

Христос Воскрес! Він воскрес для всього людства. Бажаю, щоб в цей світлий добре свято у вашому серці воскресли нездійснені мрії, втрачені надії і віра в краще. І як Господь освітлює Великдень, так нехай освітить всю вашу життя, щоб із вами в усьому і допоможе жити. Будьте щасливі!

Вітаю зі світлим святом Пасхи! Нехай зійде на твій будинок благодать, мир і спокій, нехай панують у вашій родині любов і доброта, турбота одне про одного, здоров’я і щастя Вам і Вашим близьким, взаєморозуміння, нехай ваше життя буде наповнене веселощами і радістю.

Вітаю зі святом Пасхи і від щирого серця бажаю миру, радості і процвітання, наснаги, гармонії і справжніх чудес в твоєму житті. Нехай Господь позбавляє тебе від мук і недуг, нехай твоє серце завжди вірить в хороше і штовхає тебе на все добре.

Вітаю зі святом світлого торжества і щирою душевної радості, з Великоднем! Бажаю, щоб всі хвороби і недуги покинули твою сім’ю,щоб всі негаразди і біди залишили твій будинок, щоб від злих образ і тривог позбулася твоя душа. Нехай в житті завжди допомагає міцна віра, вірна любов і чиста надія.

Вітаємо від щирого серця зі світлим весняним християнським великим святом Пасхи! нехай Божа благодать і благословення зійде на Ваш будинок і Вашу родину, нехай дарує Вам Господь здоров’я і довгі роки активної насиченою радісними подіями життя. Нехай завжди Вас оточують добрі та чуйні люди. Будьте збережені Богом, улюблені і щасливі!