Зі світлим торжеством! Нехай янголята вкриють тебе від усіх бід, тривог і проблем. Згадай в голову нехай приходять виключно світлі, а щастя відвідує душу кожен новий день. Серце хай не перестає любити, а ти не забувай жити!

Я вдячна тобі за те, що ти сьогодні проводиш цей світлий день разом зі мною … Спасибі тобі і за гостинці. Нехай радість дарована тобою, повернеться до тебе примноженої, а всі добрі побажання, які ти отримала сьогодні – обов’язково збудуться!

Від щирого серця вітаю тебе з світлим святом Пасхи! Нехай це світле неділя стане для тебе, твоєї родини і всіх близьких початком нової, радісним і щасливим життя! Нехай з цієї благою звісткою в ваш будинок увійде добро, надія і любов! Христос Воскрес!

Нехай благоліпність цього святого дня зцілить, підійме, надихне, зміцнить у вірі і осяє істинний шлях. Здоров’я, спокою, миру, гармонії, затишку, благополуччя і щастя. Зі святом, з Великоднем, Христос воскрес!

У настільки праведний, райдужний і променистий день бажаю не менш легкого, радісного і променистого настрою! Нехай Великдень сколихне в оточуючих тебе людей все найкраще, добре і хороше! А тобі подарує почуття захоплення, захвату і радості! Зі святом!

Христос Воскрес! Вітаю тебе зі світлим святом Пасхи і цілу триразово. Передай, будь ласка, радість в такою ж гарячою формі всякого ближнього свого.

Поздоровляю з Пасхою всіх! Христос Воскрес! Нехай відбуваються чудеса, всі добрі побажання виконуються. Нехай Господь винагородить вас миром, спокоєм і добродушністю. Бажаю кожному бути милосердним і добродушним по відношенню до інших.

Вітаємо від щирого серця зі світлим весняним християнським великим святом Пасхи! нехай Божа благодать і благословення зійде на Ваш будинок і Вашу родину, нехай дарує Вам Господь здоров’я і довгі роки активної насиченою радісними подіями життя. Нехай завжди Вас оточують добрі та чуйні люди. Будьте збережені Богом, улюблені і щасливі!

Нехай Пасха Господня осяє життя новим світлом: збудуться бажання, налагодяться стосунки, забудуться образи, відбудуться бажані зустрічі. Адже насправді людині дуже небагато потрібно для щастя. Христос Воскрес!

Вітаю з цим світлим святом. І в цей день недільний хочеться побажати блага і добра. Нехай на душі буде тепло і спокійно, над головою буде мирне небо, а поруч – улюблені і веселі рідні та друзі. Нехай це свято подарує розуміння, гармонію і радість. Бажаю, щоб всі жалі і образи пішли геть, а залишилися тільки любов і щастя.