Вітаю тебе з Великим Великоднем! Світлим і радісним днем! Нехай Бог оберігає тебе від усіляких негараздів, дарує спокій і затишок. Щоб в сім’ї панувала гармонія і розуміння, а біди обходили стороною. Нехай святе свято дарує добро тобі і оточуючим тебе людям.

Світле Воскресіння осяює сьогодні весь світ! Я бажаю тобі отримати від щедрої життя все, що було задумано. Здійснити всі, що планувалося. А крім цього, ще безліч самих приємних сюрпризів! Христос Воскрес! Відповідь мене прийшли скоріше sms і поцілунок не забудь триразовий, що ж, нехай буде він хоч віртуальний!

Нехай це священне і натхненне торжество вселить надію в душу, виправдає її, допоможе донести молитви до Всевишнього, ніж зміцнить вашу і без того сильну Віру. Зі святом!

Велике свято Пасхи йде в будинку. Бажаю, щоб і розмірені будні, і веселі свята залишали відчуття не дарма витраченого часу. Нехай буде благоденство у вашій родині і близькому оточенні. Доброзичливі усмішки нехай зустрічають вас всюди на життєвому шляху. Нехай чиста радість стане одвічним супутником вашим!

Прекрасний свято Пасхи, прекрасні її звичаї – хресний хід, хрістосованіє, паски і фарбовані яйця, але найбільше прекрасний заповіт цього дня – полюбити ближнього. Так будемо любити один одного і за Світле Христове Воскресіння!

Христос Воскрес! Прийміть найкращі побажання в цей знаменний день. Нехай буде мир на всій Землі і в вашому домі! Хай допоможе вам Господь у всіх справах!

Христос Воскресе! Нехай Ваша Віра ніколи не згасає, а лише зміцнюється з часом! Нехай благання, сказані сьогодні, обов’язково будуть почуті і не залишаться без відповіді!

Світлий Великдень – це, перш за все, надія. Ісус Христос воскрес, тим самим Бог Батько показав нам, що смерті немає. Тому до всіх неприємностей, які відбуваються в нашому житті, потрібно ставитися з гумором. Можливо, кожен з нас заслужив ще більше випробувань на свою грішну голову, чим він має. Але Бог нас шкодує і готує нам небесні обителі, де неприємностей не буде взагалі. А для того, щоб возз’єднатися з Творцем, будемо жити по совісті, допомагати один одному і радіти таким прекрасним свят, як Великдень. Христос Воскрес!

Христос Воскрес – сьогодні чується всюди! Адже настав не просто свято, а саме той день, коли Господь подарував нам можливість для духовного воскресіння! Сьогодні віра, надія і любов очистять наш розум від поганих помислів, подарують душевне просвітлення і наповнять серця гармонією і благодаттю! Миру вам і світлої радості!