Вітаю з Новим роком та Різдвом Христовим. Нехай щось щасливе і красиве увійде в твоє життя, хай збудуться всі новорічні бажання і різдвяні мрії, нехай щедрим на любов і удачу буде цей рік, нехай тобі в роботі і на особистому фронті завжди щастить.

В очікуванні чудового свята я бажаю терпіння. У Новому році успіхів в роботі, спокою в сім’ї, гарного відпочинку влітку і ніяких прикрощів і тривог! Тільки сміх, радість і посмішки близьких нехай оточують Вас в Новому році!

Щоб цей Новий рік і Різдво не закінчилися без справжніх чудес. І нехай кожна подія забарвиться чарівними нотками, подарувавши заряд гарного настрою на тривалий термін. Нових починань і почуття повного успіху, виправданих надій і любові всесильної.

Нехай в Новий рік і Різдво Нам щастя Бог пошле з небес, Прийдуть добро і чари, І буде життя повне чудес! І нехай зима додасть в фарби Небесної, білої чистоти, Щоб, як в самій добрій казці, здійснилисявсі мрії!

Я вітаю з Новим роком, Нехай принесе він щастя в будинок, А всі печалі і негаразди залишаться нехай за вікном. А тріск Різдвяних морозів Нехай загартовує для любові, Веселощі стелитися в покоси І розіллється життя в вірші. Я вірю в те, що привітання На небі не відхилена Бог, І прожите в житті час послаще буде, ніж цей поздравок.

Коли січнева ще в розпалі хуртовина, І білий сніг укутав міста, Церковний дзвін звучить по всій окрузі: Над Віфлеємом запалюється зірка. Спаситель світу в цю ніч народився! Господь прощення всім людям посилає. І Ангел Божий раптом з небес спустився, І людям радісну новину звіщає. Нехай Різдво наповнить будинок ваш щастям, І звістка благая піснею зазвучить, Обминають стороною все негоди, І радість в двері до вас скоро постукає.

Привітання з Новим роком та Різдвом Христовим своїми словами

Привітання з Новим роком та Різдвом Христовим українською мовою

Від душі вітаю з чудовими святами – з Новим роком та Різдвом! Бажаю побільше доброти, справжнього блаженства, достатку в домі і великої любові. Великих вам цінностей – міцної сім’ї, здоров’я, гармонії, щастя і благополуччя.

Вітаємо зі святами Нового року та Різдва, нехай же вони пройдуть так, щоб було не просто, що згадати, а й що розповісти дітям і онукам. І, звичайно ж, гідно ознаменують прихід нової епохи в житті так, щоб вона була в тисячу разів краще за всіх попередніх.

Пані та панове! Маю велику честь привітати вас з наступаючим святом! У минулому році відбувалося багато різних подій, але я сподіваюся, що хороші моменти вам запам’яталися найбільше ніж погані. Давайте все, що нас може засмучувати, залишимо в минулому. Коли годинник проб’є дванадцять, ми зробимо крокв новий рік з надією і вірою в краще майбутнє. Нехай прийдешній рік несе мудрість, взаємоповага і розуміння. Важливо в новому році вірити в те що все буде добре. Але вірити іноді буває мало, потрібно прагнути до цього. Бажаю берегти себе і тих, хто дорогий вам.