Вітаю з Днем Святого Миколая, бажаю щоб віра і слухняність завжди жили в твоїй душі і тоді ангели-помічники виконають всі твої заповітні бажання, а доля піднесе самі довгоочікувані подарунки. Бажаю, щоб кожен ранок твоєму житті світили яскравим сонячним світлом, посмішками близьких людей і чистотою помислів на прийдешній день.

З Днем Святого Миколая. Нехай в це свято трапиться добре диво, нехай твоє серце знайде надію, а душа повірить в диво. Бажаю добра і любові, миру і щастя, здоров’я і гармонії, родинного благополуччя та незгасного світла радості в житті.

З його приходом кожен з нас сподівається на якесь маленьке диво, здійснення заповітної мрії, яка під силу тільки святому. У цей день найбільше чекають діти: раніше лягають спати, стають більш слухняними, щоб прокинутися вранці, засунути руку під подушку, і дістати звідти подарунок або палицю.

З днем ​​Святого Миколая. Бажаю здоров’я, миру, щастя, любові, надії, удачі і благополуччя. Нехай в цей день віра серця стане міцнішим, а життя твоє – яскравіше і дивовижніше!

Привітання з Миколаєм українською мовою

Привітати з Миколаєм своїми словами

День Святого Миколая святкують російські люди вже багато століть, і не тільки на Русі славен цей Свята людина, але і майже в кожній країні нашої планети. Десь його називає Дідом Морозом, десь Санта Клаусом, десятки різних імен, але всі ці персонажі є лише прототипом Миколи Чудотворця, який виконує бажання дорослих і дітей. У цей чарівний час, я хочу побажати тобі виконання всіх твоїх бажань. А щоб все вийшло, попроси у Миколи допомоги у виконанні, щиро помолись йому і розкажи про те, чого ти хочеш. Якщо ти будеш вірити в диво, то диво обов’язково станеться і з тобою. Бажаю тобі хорошою зими і прекрасного настрою. Щоб тепло було не тільки в будинку, але і в твоїй душі. Щоб завжди поруч були близькі і бажані люди. Бажаю тобі натхнення і трепетної любові, здоров’я і внутрішньої гармонії. Зі святом!

Нехай добрий Святий Миколай принесе щастя у вашій родині, тепла, щирості і любові.

Свято Святого Миколая – дуже важливий день. Він зігрітий благословенням, добром і радістю. Святого Миколая називають Чудотворцем, і, це правда. Адже саме в цей день виконуються всі найзаповітніші мрії. Від щирого серця вітаємо вас зі святом. Бажаємо міцного здоров’я, успіхів у всіх ваших починаннях, радості і безхмарного щастя. Нехай у ваших домівках панують мир і спокій, нехай вас оточують хороші друзі. Нехай Господь завжди оберігає вас. Менше вам проблем, а більше удачі у всьому.