Дорогі брати і сестри! Вітаю вас з першим Медовим Спасом! Нехай тепла молитва і солодка благодать перебуває в ваших серцях! Нехай в них не знайдеться місця для зневіри і образ! А радість – прекрасний дар Божий, оселиться в ваших душах! Нехай благословить вас Господь, кожному протягне свою руку, збереже від спокус!

Вітаю з Медовим Спасом і від душі бажаю насолоджуватися життям, немов ласун медом. Здоров’я, миру, щастя і невичерпного потоку доброти в твоєму серці!

Прекрасне свято на порозі. Медовий Спас зайди в будинок і благодать Господню залиш в ньому. Напоїв і страв смачних, медку свяченого. Бажаю життя вам в добро!

Зі святом! Нехай життя буде солодка як мед. Щоб сяяли на сонечкуочі від щастя, а жодна сльозинка не торкнулася вій. Нехай широка посмішка висвітлює всі навколо, а щирий сміх піднімає настрій оточуючим.

З православним святом, зі Спасом Медовим! Цей день для всіх християн є частиною великої традиції, що включає в себе освітлення води і першого врожайного меду після поста. Не будемо забувати про них, тому зробимо все, як робили наші предки.

Вітаю з чудовим православним святом – Медовим Спасом! Нехай життя буде солодким, як мед, а в сім’я буде злагодженої і дружної, немов бджоли в вулику. Нехай Спаситель допоможе подолати труднощі на шляху до щасливого і радісного життя. Нехай Ви і ваша сім’я будуть під покровом Господа і Богородиці!

З Медовим Спасом! Бажаю медового щастя в житті, медової солодкої любові, медових надій і медової насолоди. Нехай Господь вбереже тебе від бід і негод, нехай душа твоя завжди знаходить порятунок у берегів відради, хай серце твоє браво б’ється в ритмі натхнення.

Сьогодні Медовий Спас! І я бажаю вам, щоб стіл завжди ломився від смачних страв і напоїв! Щоб всі ваші справи приносили свої заслужені плоди! А душа була чиста і прозора, як свіжий мед, іскристий під сонячними променями!

Хочу привітати тебе зі світлим святом, яке припадає на серпень. Дорогий мій чоловічок, ти заслуговуєш того, щоб в повній мірі насолоджуватися життям і знати, що таємні побажання неодмінно знайдуть можливість для того, щоб збутися в самий найближчий час. Бажаю тобі активності і успіху, можливості досягти поставлених завдань і відкрити для себе тільки кращі перспективи в долі. Нехай Господь тебе береже від всіляких випробувань, дозволяє в повній мірі насолодитися життям без будь-яких ризиків, перешкод і перевірок характеру. Милий мій чоловічок, бажаю тобі Господнього благословення, яке неодмінно призведе до здобуття внутрішньої гармонії. Хочу побажати тобі захисту від негод і обілення душі, можливості повірити в те, що щастя можливе, а будь-які сумніви – від лукавого. Пам’ятай: Господь тебе завжди захистить, навіть в найнебезпечнішій ситуації. Щастя!