Нехай до свята Першого Медового Спаса Ісус відкриє кожному шлях до довгої, світлої і мирного життя. Порятунок своє він шле з небес на землю з милістю і благом. Хочемо побажати всім добрим людям, щоб життя балувала пряником медовим, а вічним супутником її було здоров’я і сімейне благополуччя.

Медовий спас. Як багато в цій назві свята. Нехай твій святковий день обов’язково стане справді гідною і подарує багато приємних, особливих емоцій. Бажаю тобі, щоб релігійне свято висвітлив твоє серце і душу, дозволив зрозуміти, наскільки важливими виявляються ознаки долі. Я поспішаю привітати тебе з таким чудовим святом, як Медовий спас, адже він є унікальним і сприяє душевному перетворенню кожної людини. Вірю в те, що милість цього свята обов’язково торкнеться і тебе. Прийми мої щирі слова не тільки в якості жесту уваги, але і у вигляді справжніх, цінних побажань. Я насправді хочу і вірю в те, що ти знайдеш себе в цьому житті, а Господь посприяє тому, щоб ти виявилася воістину щасливою. З Медовим Спасом я тебе вітаю, бажаючи перетворення твого внутрішнього і зовнішнього світу.

Сьогодні відзначаємо Спас медовий, який є вартим святом для багатьох релігійних людей. Кожна людина неодмінно знайде гідне щастя, можливість для реалізації найпотаємніших побажань. Нехай Медовий спас завжди приносить тільки радість, дозволяє зрозуміти, що життя може бути солодкою, а шанс для того, щоб зібратися за великим столом повинен неодмінно використовуватися близькими людьми. Медок іскристий, ароматний і настільки спокусливий, що не вдасться навіть знайти слів, щоб висловити захоплення ім. Медово-макові пироги і чай – це основа шикарного столу, за яким сьогодні збираються близькі люди. Нехай печалі ніколи не буде, а життя приносить тільки радість і щастя. Бажаю захисту Господа від негод. Приймай тільки найщиріші вітання з Медовим Спасом, чудесним релігійним святом!

В медовий Спас нехай оточують люблячі люди, настане період гармонії і солодкої рікою ллється мед! Зі святом!

Привітання з Медовим Спасом до сліз

Привітання з Медовим Спасом своїми словами

Вітаю з Медовим Спасом і від душі бажаю, щоб усе твоє життя було солодким, як мед, щоб твоя душа завжди знаходила порятунок в променях відради і щастя, щоб серце твоє любило і було любимо.

Всіх поспішаємо сьогодні привітати з Першим Спасом Медовим. Подібно до того, як з працею маленьких бджіл наповнюються стільники солодким медом, нехай і ваші труди так само приносять приємні і багаті плоди достатку, радостіі успіху. Бажаємо, щоб на роботі, як в бджолиному вулику, панував порядок і відповідальність, будинки процвітала любов і палав рідний дім