Сьогодні настав Медовий спас, особливе свято, який потрібно неодмінно відзначити по-особливому. До того ж у вас існує шанс на це. Найважливіше – це скористатися наданим шансом для того, щоб відкрити тільки найпозитивніші межі світу, повірити в прекрасні події, які неодмінно повинні відбутися. Дорогі брати і сестри, приймайте найщиріші побажання з Медовим Спасом, святом, яке потрібно відзначити яскраво, з вірою в майбутнє. Хочу побажати успіху в житті і захисту Господа, впевненості у світлому майбутньому, яке неодмінно має настати. Нехай ніколи не буде болю і негод, а в серці буде тільки весна, приємна надія на досягнення поставлених завдань. Медовий спас – це особливе свято, який вже потрібно неодмінно відзначити, тому використовуйте відповідну можливість.

Медовий Спас прийшов, наблизивши до нас Великий Піст Успенський. Всі поспішають спробувати благословенного солодкого меду, погрітися під променями минає пекучого сонця, почитати молитву в Божому храмі і подякувати за прожиті літа. Вітаємо всіх християн зі святом, нехай життя дарує мир, радість і спокій протягом довгих років.

Дорога сестро, вітаю тебе з Першим Спасом! Бажаю, щоб кожен твій день, подібно дня маленької бджоли, був наповнений корисною працею. Щоб дім твій був сповнений, як стільники. Щоб життя було солодким, як мед, і освячена Божою Благодаттю, як і Дари в цей день. Сьогодні ще й особливе свято тому, що на Медовий Спас Господь прощає нам всі наші «бабські» гріхи. Так що радій, сестра, з чистотою душевною ми увійдемо в Успенський піст і дай нам Бог не розгубити її до наступного Медового Спаса!

Нехай солодкою, немов мед, буде твоє життя. Нехай у домі буде завжди достаток, а сім’я світиться щастям і усмішками. Я бажаю, щоб ніяке погане слово не псувало настрій і плани!

Вітаю з Медовим Спасом і бажаю, щоб до тебе, ніби до меду, прилипало лише щастя і благо, щоб Бог завжди був з тобою і оберігав твою сім’ю від всіх бід. Нехай в твоїй душі світить яскраве сонечко, нехай твоє серце від будь-якої печалі рятується любов’ю і надією.

З Медовим Спасом. Бажаю куштувати кожен день щасливого життя, немов смачний, справжній мед, бажаю невтомно вірити в краще і дивитися на цей світ з любов’ю.

Медовий Спас активно святкуємо, перетворюючи свої життя. Хочу привітати з святом, солодким і медовим, щасливим і релігійним. Хочу побажати від щирого серця і душі, життя в достатку і солодощі, теплі і яскравих емоцій. Нехай Господь дарує гідні мрії для того, щоб ти міг втілювати їх з часом в житті, відкривати все більше шансів для перетворення себе і, звичайно, навколишнього світу. Бажаю тобі внутрішньої гармонії і відсутності сумнівів. Нехай завжди Господь охороняє від перешкод і проблем, сумнівів і негод. Будь ласка, вір в те, що у тебе все буде складатися навіть не на 100%, а на 1000%. Ти – прекрасний чоловічок, який заслуговує на на справжнє щастя. Скористайся шансом в повній мірі насолодитися настали святом, використовувати його на благо для себе. Пам’ятай: тільки внутрішня гармонія і присутність близьких людей поруч подарують величезне щастя, дозволять повірити в майбутнє. Будь щасливий!