Спеціально для вас ми зробили добірку найбільш приємних привітань з хрестинами

Від усієї душі вітаю з хрестинами маленького янголятка. Нехай тепер його життя тече довгої і спокійною річкою під благословенням Бога, нехай у хвилини труднощів доля дарує чудо, хай завжди відкритою і доброю душа дитини.

Мої дорогі, сьогодні важливий день для вашої родини, особливо для вашого хлопчаки – цього прекрасного бешкетного створіння. Мені хочеться привітати вас з хрещенням синочка і побажати вам міцного здоров’я, щастя, благополуччя вашій родині і взаєморозуміння. Мені хочеться, щоб ви запам’ятали цього дня, тому що це свято дійсно має велике значення для будь-якої людини. Саме з цього моменту ваш милий і добрий хлопчик буде перебувати під захистом Бога, а значить, що він завжди буде спокійний, тому що його оберігають. Я вітаю вас з цим прекрасним подією, а ще хочу, щоб ви намагалися запам’ятати максимальна кількість моментів, тому що цей день дійсно дуже важливий для вас. Зі святом, дорогі мої! Сьогодні ви самі щасливі батьки, а ваш малюк сьогодні просто дивує своєю гіперактивністю.

Вітаю! Вітаю! З хрестинами, сонечко! Тепер у тебе є захисники не тільки на землі, але і ще і Ангел Хоронитель на небі. Бажаю людського щастя — щасливого дитинства, цікавою юності і вдалою життя. Щоб ні образи, ні злість, ні розчарування не торкнулися твого сердечка.

Сьогодні у вашої дочки відбулося друге народження і отримання особливого імені. Це таїнство має зігріти серце і душу, подарувати надію на те, що в майбутньому вдасться уникнути будь-яких негараздів і страждань, які могли б заподіяти біль душі і серця. Прийміть, будь ласка, мої щирі вітання з хрестинами вашої дівчинки. Бажаю вашій дочці внутрішнього стрижня, який є гідною підтримкою від будь-яких життєвих негараздів. Бажаю безмірного щастя і душевного задоволення, радості від кожного прожитого дня.

Сталося сьогодні справжнє диво – на землю спустився ще один ангел-хранитель. Він прийшов, щоб подарувати щастя і охороняти вашого малюка від бід, страждань, горя і печалі все життя. Він прийшов, щоб через хресних батьків піклуватися, підтримувати і направляти за життя маленьке диво – вашого малюка. Він прийшов, щоб допомогти дитині стати хорошим і добрим людиною, і наповнити його життя Божою благодаттю. Я хочу привітати вас з цими чудовою подією – з хрестинами. Нехай ваша дитина завжди слухає свого ангела-хранителя, який обов’язково допоможе знайти йому в цьому житті свій, неповторний шлях.