Ваша дитина пізнав таїнство хрещення. Нехай свята вода дасть здоров’я на довгі роки, хай завжди буде поряд ангел-хранитель, і ви бережіть своє дитя, правильно виховайте, проблем ніяких не знайте і про Бога не забувайте. Нехай дитятко частіше сміється, не плаче. Добра вам і удачі.

Вітаю з хрестинами, днем, коли твоя душа стала на православний шлях. Бажаю, щоб ангел всюди слідував за тобою, щоб Господь відводив від тебе всяку біду, щоб твоє серце обирало правильний напрямок у житті, щоб твій розум учив тебе на добрі справи.

Вітаю з хрестинами! З цього дня ваш малюк отримав свого персонального ангела-хранителя і постійно знаходиться під захистом Господа. Цей день воістину є його другим Днем народження. Нехай його життєвий шлях буде позбавлений розчарування, гіркоти й досади. Бажаю жити в любові і з миром у душі. З Божим Благословенням!

У вашому домі сьогодні клопоти, а все тому, що маленька донечка повинна познайомитися з Богом на таїнстві хрещення. Дорогі батьки, у вашої дитини дійсно один з найголовніших моментів життя і нехай ця дитина ще не зовсім розуміє що відбувається, але навіть вона принишкла, коли слухала прекрасний спів і переливи дзвони. Її дбайливо тримають на руках названі батьки, для яких вона стала названою донькою. Тепер разом з вами вони будуть хвилюватися, радіти і переживати за маленьку дівчинку, для якої сьогодні відкрили свої серця. Нехай над вашим домом світить сонце, а хмаринки просто пробігають повз, насолоджуйтеся кожним моментом щастя з цією малою поки вона поруч, адже роки летять так швидко. Щастя вам, добра і благополуччя.

З хрестинами! Вітаю вас, з таким важливим для вашого дитинчати днем. Бажаємо, щоб вашу родину завжди оберігав ангел-хранитель. Бажаємо вашу дитинку майже здоровим і щасливим, і тішити вас як можна більше.

Вітаю чудову дитину з хрестинами і від душі бажаю, щоб ангел ніколи не втомився оберігати тебе і вкривати від всіх негод. Нехай на твоєму шляху проливається світло доброти і радості, нехай батьківська любов і турбота хресних тебе опікає і надихає на нові успіхи і перемоги.

Привітаю з хрестинами, з добрим і світлим святом дитини і всієї сім’ї. Бажаю, щоб ангел дитини був з міцними крилами, щоб душа дитини завжди була відрита і чиста, щоб сама доля веліла дитятке йти стежкою щастя, добра і любові.

Вітаю дитину з хрестинами і від душі хочу побажати миру, достатку і радість всій вашій родині. Нехай ваша дитинка росте здоровим і веселим, нехай на його шляху не буде злих людей і бід, хай серце крихти з кожним днем наповнюється радістю, любов’ю і щастям.