Спеціально для вас ми зробили добірку найбільш приємних привітань з хрестинами

Сьогодні всюди відчувається хвилювання і важливість цього дня. Адже сьогодні, ваш маленький чоловічок, не тільки став носити крещеное ім’я, але й відчув на собі, все таїнство хрещення. Вітаю вас, батьки, з цим урочистим для вас днем. Нехай ваша радість росте на очах, радує вас щодня і ніколи не втрачає віру. Нехай ваша крихітка, завжди буде здоровою і повною сил, рости і підкорювати вершини. Маля поки не розуміє всю важливість цього обряду, але одного разу вона скаже вам спасибі. Адже вона знайшла хресних маму і тата, які будуть завжди поруч з нею! Нехай Ангел Охоронець, ні на мить не покидає її і завжди допомагає знайти вихід з труднощів!

Вітаємо з хрещенням сина. Цей важливий крок у своєму житті повинні зробити будь-які батьки. З цього моменту Божа допомога, захист і опіка поширюється і на вашого малюка. Бажаємо жити в мирі та гармонії з собою і з Богом. Щастя Вам і здоров’я. Нехай Бог береже Вас!

Нехай Господь благословить вашу дитину. І в цей особливий день — день хрещення, нехай Янголи спустяться з небес щоб опромінити його своїм благословенням. Бажаю вашому малюкові тільки радості, здоров’я, натхнення для маленьких і великих звершень. Будьте щасливі і ви, і ваш новонароджена дитинка.

Які ж ви молодці, що зробили це! Можна знайти тисячу причин і постійно знаходити причини для того, щоб відкласти хрещення вашої дитини. Але сьогодні велике таїнство відбулося і тепер малюка буде завжди супроводжувати незримий хранитель і цілком відчутні хресні – ваша надійна опора у вихованні підростаючого покоління. Вітаємо вас із цією важливою подією та бажаємо онуку рости міцним і здоровим, а його батькам – бути терплячими, розуміючими і сильними. Нехай вашу родину Господь береже!

Вітаю дитину і батьків з хрестинами. Від душі бажаю, щоб дитя росло в оточенні батьківської любові та турботи, щоб хресні були поруч і в скрутну хвилину, і в хвилину радості, щоб Господь беріг ваше чадо від усіх бід і завистей. Щастя і миру на православному шляху дитини!

Сьогодні для вас особливе свято – хрестини сина. Знаю, наскільки важливо триматися разом в настільки значимий день. Вірю в те, що ви обов’язково будете разом не тільки сьогодні, але і багато років вперед. Ви можете стати воістину міцною і щасливою родиною, тому, будь ласка, скористайтеся цим шансом. Хочу побажати істинного щастя і розуміння, наскільки важливо присутність поряд близьких людей, адже їх ніхто і ніколи не зможе замінити. Вітаю з хрестинами сина, адже в цей великий день він став трохи ближче до Господа, зумів знайти його захист і отримати для себе ангела-хранителя. Настільки велике таїнство обов’язково має провести особливе враження на вас порадувати появою внутрішньої гармонії. Вірю в те, що у вас все обов’язково складеться так, як потрібно і ваша сім’я відкриє разом багато позитивних, щасливих днів.

Вітаємо з великою і значущою подією у вашому житті! Нехай заступництво ангела-хоронителя буде милостивим, своєчасним і надійним. Нехай святий, чиє ім’я носить тепер новохрещені, оберігає від негараздів, допомагає в труднощах, вказує вірний шлях і призводить до вірних рішень. З хрестинами!

Сьогодні у вашої дочки відбулося друге народження і отримання особливого імені. Це таїнство має зігріти серце і душу, подарувати надію на те, що в майбутньому вдасться уникнути будь-яких негараздів і страждань, які могли б заподіяти біль душі і серця. Прийміть, будь ласка, мої щирі вітання з хрестинами вашої дівчинки. Бажаю вашій дочці внутрішнього стрижня, який є гідною підтримкою від будь-яких життєвих негараздів. Бажаю безмірного щастя і душевного задоволення, радості від кожного прожитого дня.

Мій маленький ангелик, сьогодні при свідках я поклявся бути твоїм названим батьком, в той момент мене переповнювала любов до тебе, ти ще так беззахисна і невинна. З сьогоднішнього дня в тебе буде два тата, я обіцяю, що завжди буду поблизу, щоб знати, що з моїм квіточкою все в порядку. Тільки в твою честь, малятко сьогодні так гарно співали янголята, благословляючи тебе з Хрещенням Господнім. Мені хотілося, щоб твоє маленьке серце наповнилося світлом і добром, яке ти потім зможеш дарувати своїм близьким. Я обіцяю, що разом з твоїми батьками завжди буду допомагати тобі, підтримувати в усьому і відповідати на всі твої питання. Хрещениця, я дуже щасливий, що тепер моєму житті є такий чарівний ангел.

Хрещення – особливий обряд для будь-якої людини, тому ви повинні пишатися собою, тому що сьогодні був проведений обряд хрещення вашого чудового синочка. Мені хочеться привітати вас з цим прекрасним подією, а також побажати всього самого найкращого вашому хлопчику. В першу чергу хочу побажати йому міцного здоров’я, щастя та здійснення всіх бажань. Нехай хлопчик росте вам на радість, при цьому досягає найкращих результатів у навчанні. Я навіть не сумніваюся, що він зробить правильний вибір у питанні своєї спеціальності, тому хочу, щоб ви були спокійні і так сильно не дбали про нього. Я хочу побажати вам міцного здоров’я, яке не буде підводити вас ніколи. Мені хочеться, щоб ваша сім’я була найщасливішою і щасливою. Біла смуга ніколи не повинна закінчуватися у вашому житті. Удачі!

Дивіться також:  Привітання з хрестинами своїми словами, в прозі, українською мовою

Дорогі друзі мої, ви сьогодні хрестіть свого синочка. Я хочу сказати тільки приємні і позитивні слова в цей день. Нехай у вас все складається на 100%. Знаєте, я вірю в те, що у вас в родині обов’язково все буде грати тільки яскравими і позитивними фарбами. Бажаю, щоб ваш синок активно зростав і ставав активним, справжнім чоловіком. Хочу побажати міцної сім’ї і дивовижних досягнень, незважаючи ні на що. Я знаю, що потрібно докласти трохи зусиль для того, щоб створити справжню сім’ю. Хочу побажати безмежної захисту Господа, адже він насправді готовий до багато чого. Ваш малюк обов’язково отримає довгу і радісне життя, в якій будуть тільки яскраві, незвичайні повороти. Господь обов’язково подарує йому багато можливостей для активного розвитку і досягнення поставлених цілей. Скористайтеся наданими шансами успіху, будь ласка.

Тепер у тебе на шиї красується хрестик. Сьогодні над тобою опіку взяли ще одні батьки. Так рости ж розумним, здоровим, добрим, чесним і працьовитим на радість тим, хто за тебе відповідаю перед богом.

Ми всі сьогодні чули в церкві спів маленьких янголяток, яка супроводжує вашу маленьку дівчинку в новий, таємничий світ, який подарував їй справжнього захисника в особі ангела-хранителя і названих батьків. Цей день дуже важливий не тільки для маляти, але й для хрещених, адже перед обличчям Бога вони поклялися стати батьками для цієї дитини, оберігати і направляти її, допомагати в будь-якій ситуації і завжди підтримувати. Хресні, ви непросто виголосили слова, а взяли на себе зобов’язання, тепер у вас є донька. Так нехай цей маленький ангелик завжди відчуває ваш захист, тепло і любов. У світі, мабуть, немає нічого прекраснішого невинних дитячих очей, сьогодні вони довіряли вам, тому зробіть все, щоб вона була щасливою.

Сьогодні відбулася подія, яку важко переоцінити православному християнину! Сьогодні ваш малюк прийняв своє друге, духовне народження. Хвилювання цього дня залишаться в пам’яті незабутніх спогадом про те чудесне миті, коли ваша дитина стала ближче до Бога! Тепер за його плечем завжди буде знаходитися Ангел-хранитель, охороняючи від бід та небезпек. Так нехай все життя цього, поки ще такого маленького людини пройде щасливо! Нехай росте здоровим і приносить вам багато-багато радості!

У вашому домі сьогодні клопоти, а все тому, що маленька донечка повинна познайомитися з Богом на таїнстві хрещення. Дорогі батьки, у вашої дитини дійсно один з найголовніших моментів життя і нехай ця дитина ще не зовсім розуміє що відбувається, але навіть вона принишкла, коли слухала прекрасний спів і переливи дзвони. Її дбайливо тримають на руках названі батьки, для яких вона стала названою донькою. Тепер разом з вами вони будуть хвилюватися, радіти і переживати за маленьку дівчинку, для якої сьогодні відкрили свої серця. Нехай над вашим домом світить сонце, а хмаринки просто пробігають повз, насолоджуйтеся кожним моментом щастя з цією малою поки вона поруч, адже роки летять так швидко. Щастя вам, добра і благополуччя.

Від щирого серця вітаю з цим чудовим подією, з хрестинами вашого дитинчати. Бажаю миру для вашої родини, гармонії у вашому будинку, здоров’я вашим ангелочку і вам, достатку, сил і можливостей для того, щоб завжди залишатися щасливою родиною, щоб разом з хрещеними батьками дарувати радість, любов і турботу дорогоцінної дитині.

У день хрестин дитини бажаємо вам побажати, щоб син дарував тільки справжню радість. Нехай ви будете давати своїй дитині лише найкраще, а він зможе проявляти безмежну повагу, адже це і є основою справді щасливою сім’ї. Бажаю, щоб ваша сім’я була справжньою і міцною, щоб у ній панували тільки любов і підтримка, турбота і ніжність. Впевнена в тому, що ваш син обов’язково виросте достойною людиною і зможе проявити тільки найкращі риси характеру. Найважливіше – це пам’ятати про те, що дитині потрібна турбота, опіка, адже без цього неможливо уявити успішне виховання. Прийміть мої щирі слова підтримки і віру в те, що ви обов’язково виховаєте свого малюка справжнім чоловіком. Бажаю удачі по життю і віри у світле майбутнє, адже без цього неможливо уявити нічого, заснувати. Щастя, батьки та синочок.

Дивіться також:  Привітання з хрестинами своїми словами, українською мовою

Вітаю з хрестинами і від чистого серця бажаю світлої радості і довгого шляху добра і щастя в житті дитини. Нехай молитви батьків і хрещених зберігають його від всіх бід і негараздів, хай ангел осяває серце дитини надією, вірою в чудеса і заповітною мрією.

Вітаю вас і вашу крихітне диво з хрестинами! Бажаю малятку вірного ангела хоронителя за спиною, який буде оберігати її протягом усієї життєвої доріжки, рятуючи від нещасть і злий користі. Нехай ваше чудо чекає попереду чисте і сонячне майбутнє під захистом святих і щастя буде супроводжувати всюди.

Сьогодні у тебе з’явилася друга мама, а у мене хрещена донька! Бажаю тобі моя дорога, нехай буде відкрито багато доріг на твоєму шляху і сонце лагідно світить, нехай життя добра тебе навчить, нехай тобі в житті трапляються хороші, добрі люди, нехай Ангел охороняє тебе від бід, хай життя твоє буде щасливою!

Від душі вітаю дитину з хрестинами. Бажаю маленькому ангелочку щасливої долі, доброго шляху, міцного здоров’я і всього самого світлого в житті. Бажаю, щоб улюблені дорогі батьки і хресні завжди були поруч і розділяли з тобою твої переживання, хвилювання, перемоги, радості, удачі та досягнення!

В щасливий і урочистий день хрестин прийміть мої щирі вітання! Відтепер ваш малюк знаходиться під захистом Господа – і це чудово. Чудово, що ви виховуєте свою дитину у відповідності з традиціями наших предків. Бажаю вам, щоб малюк ріс розумним, слухняним і добрим. Нехай він зробить вас найщасливішими батьками, наповнить будинок любов’ю, радістю і щастям! Бажаю міцного здоров’я вам і малюкові, матеріального благополуччя і взаєморозуміння. Адже діти, яких оточує любов, виростають міцними, розумними і красивими! Хочу, щоб вам у всьому супроводжувала удача, і ангели зберігали ваш дім і сім’ю.

Вітаю з хрестинами, днем, коли твоя душа стала на православний шлях. Бажаю, щоб ангел всюди слідував за тобою, щоб Господь відводив від тебе всяку біду, щоб твоє серце обирало правильний напрямок у житті, щоб твій розум учив тебе на добрі справи.

Нехай тепер небо тобі посміхається частіше. Нехай доброта струмувати навколо тебе, немов кришталевий чистий струмок, який подарує тобі багато прекрасного, чистого і світлого, наче усмішка мами, немов добрі слова рідних та близьких тобі людей, а так само, немов снігові річки християнської любові й благодаті, яка досягається добрими справами і чистотою душі. Бажаємо тобі, юний християнин, більше радості, зберігати доброту і добрий настрій, що б не сталося в твоєму житті, а так само те, щоб всі допомогло тобі як можна частіше отримувати радість і любов. Роби добрі справи не просто для людей, а для свого християнського вдосконалення, щоб ангели і добрі сили допомагали тобі в будь-якій життєвій ситуації.

Чудова дитина, сьогодні ти знайшла свого ангелика, який ніколи не втомиться працювати над тим, щоб ти була здоровою, щасливою і щасливою. Він вкриє тебе крильцями в потрібний момент, і освітить правильний шлях. У твоєму житті буде тільки радість, краса і безтурботність, а ще безмежна любов хрещених батьків. Вітаю!

Вітаю із радісним і світлим днем, з хрестинами і православною вірою. Бажаю, щоб дорога життя була щасливою і доброї, щоб на шляху зустрічалися хороші люди і вірні друзі, щоб доля обдарувала тебе міцним здоров’ям і великою любов’ю.

Вітаю вас і вашу крихітне диво з хрестинами! Бажаю малюкові вірного ангела хоронителя за спиною, який буде оберігати його протягом всієї його життєвої доріжки, рятуючи від нещасть і злий користі. Нехай ваше чудо чекає попереду чисте і сонячне майбутнє під захистом святих і щастя буде супроводжувати всюди.

Вітаємо щасливих батьків і маляти з прийняттям хрещення! З сьогоднішнього дня ваша дитина знаходиться під захистом Бога і придбав хресних маму і тата — друге батьків! Нехай береже його бог від усіх скорбот, смутку і хвороб і подарує йому довге і щасливе життя!

Милий наш янголятко, сама славна і наша улюблена дівчинка! В цей день твій ангел-охоронець допоміг тобі піднятися на одну сходинку небесної драбини, яка веде до Господа. Нехай віра направить тебе на правильний шлях, обдарує духовною силою, яка проведе тебе життя. Рости здоровою, дорога хрещениця, красивою і щасливою. Нехай у твоєму житті радісні моменти затьмарюють сумні, добрі вчинки завжди радують рідних і близьких, а серце і душу гріє любов. Удачі у всіх починаннях, яскравих посмішок і сонячних днів.

Сьогодні у нашого хлопчика – хрестини. Цей день, звичайно, виявиться одним з найбільш важливих для нього. Хочу побажати для нашого прекрасного малюка щасливого дитинства, активного розвитку, здійснення мрій та досягнення поставлених цілей. Нехай в житті все завжди складається ідеально і будь-які мрії збуваються. Ми, рідні і хресні батьки, обов’язково подбаємо про прекрасне синочка, адже йому настільки важлива турбота, яка здатна виявлятися воістину безмежною. Будь ласка, прийміть мої найщиріші побажання щасливого і довгого життя, привітання з хрестинами. Сподіваюся, що сьогоднішній день обов’язково принесе з собою тільки самі позитивні і гідні зміни. З прекрасним днем, який потрібен для зміцнення духу і віри, розуміння особливостей буття, віри в майбутнє! Бережіть, дорогі, свою створену сім’ю.

Дорогі батьки! Вітаємо вас з одним з найперших значущих подій в житті цього чарівного створення — хрестинами. Бажаємо, щоб ангел-хранитель, який з сьогоднішнього дня буде опікати прекрасне чадо, був милостивий і ласкавий, щоб він охороняв і застерігав від усіх бід і нещасть, щоб згущуються за життя хмаринки розганяв і завжди був поруч!

Вітаю вашу родину з хрестинами земної янголятка! Тепер ваше чадо під надійною охороною Панове! Нехай дитинка завжди буде здоровеньким, усміхненим і щасливим! Я від усього серця бажаю, щоб з кожним днем ваше дитя розвивалося і вивчало з цікавістю цей прекрасний світ!

Ангел любові спустився на Землю, осяявши батьків світлою думкою про твоє Хрещення. І ось, коли священик виголосив слова, ти став християнином і членом церкви і людиною, у якого вже є не тільки християнське ім’я, але й нові небесні і земні покровителі. Небесними покровителями стали твій Ангел-хранитель і святий, ім’я якого ти отримав при Хрещенні, а земними покровителями для тебе стали хресні батько і мати, які хрестили тебе і священик. Тепер ти в будь-який момент можеш звернутися до них за порадою, підтримкою і добрими словами. Вони завжди відгукнуться і дадуть тобі підтримку в земному житті. Але, найголовніше, що в тебе тепер є небесні покровителі, які будуть зберігати тебе від зла і від усього найгіршого, що трапляється в житті.

Сьогодні на одного православного чоловічка стало більше. Від душі вітаю з хрестинами маленьке диво. Бажаю тобі, малюк, здоров’я і щастя. Нехай Господь благословляє вас на добрі справи, нехай твій ангел тебе оберігає від усіх бід і печалей. Рости веселим, добрим, слухняним, допитливим, талановитою дитиною!

Вітаю тебе зі світлим святом – хрестинами! Нехай береже тебе Господь від невдач і лих. Бажаю тобі великого щастя, повною любов’ю життя, радості. Нехай твоя сім’я процвітає і живе в достатку. Добра тобі і успіхів у будь-яких починаннях. Миру, тепла в душі.

Батьки прекрасного синочка, я хочу вам побажати щастя і міцної родини. Будь ласка, зберігайте і оберігайте свого дитинчати, адже він насправді заслуговує вашої захисту. Хочу побажати вам щасливих спільних днів, коли буде можливість активного розвитку в обраному напрямку. Будьте готові до того, що синочка треба буде виховувати, але він обов’язково віддячить вас динамічним характером і отриманням основних цінностей, розумінням існуючого світу. Дорогі батьки, я хочу побажати вам вирости сина, який стане справжнім представником сильної статі, зможе піклуватися про вас і своєї сім’ї. Вірю в те, що у вас все обов’язково складеться на 100%. Господь обов’язково проведений вас по потрібному шляху. Бажаю щастя і віри у світле майбутнє. Прийміть мої щирі вітальні слова з хрестинами.

Від душі вітаю вас зі світлим днем – хрещенням улюбленого малюка. Нехай благодатні води купелі подарують йому здоров’я, щастя та довголіття. Ангел-охоронець завжди буде поруч, а Божа благодать осяє світлом. Сьогодні маленький чоловічок знайшов ще одних батьків, які будуть відповідальні за чистоту його душі до кінця своїх днів. Бажаю дитині, і мамі з татом, і хрещеним, великого здоров’я, щастя, життєвої мудрості. Добру справу, що поріднило вас в цей день завжди буде великим святом для всієї родини. Бережіть у своїх душах вогник віри, надії і любові.

У цей світлий і милостивий день ми сердечно вітаємо з хрестинами і дивне дитя, і його щасливих батьків. Нехай крила ангела хоронителя все життя оберігають дитину від всіляких негараздів, а Господь дарує йому щастя, здоров’я і довге життя! Бажаємо не знати смутку, розчарування й гіркоти, а тільки радість, натхнення та задоволення від кожного прожитого дня. Нехай відтепер і навіки навколо цієї дитини буде тільки добро і радість, нехай в житті його оточують тільки щирі люди і сприятливі обставини. І головне, нехай кожна його мрія стає реальністю, а серце завжди буде повно любові! З хрестинами! З Божим Благословенням!