В цей чудовий день прийміть щирі вітання з Днем Ангела! Нехай Божа добрість, улюблені люди і глибока віра оточують вас на цій землі! Бажаємо, щоб везіння, успіх, віра і натхнення стали постійними супутниками вашого життя! Нехай ангел-охоронець невпинно береже вас від тяжких недуг! Нехай господь Бог зміцнює і втішає вас у важкі часи! Бажаємо вам нести в цей світ любов і милосердя всім нужденним! Бажаємо вам все, що ми маємо, віруючи в Бога! Любові, яка ніколи не згасне, життя, яка ніколи не закінчиться, праведності, яка ніколи не занечиститься, світу, який вище всякого розуму! Радості, яка ніколи не зменшиться, надії, яка ніколи не помре, слави, яка ніколи не затемнится, світла, який ніколи не погасне! Сили, яка ніколи не ослабне, краси, яка ніколи не зміниться, мудрості, яка ніколи не підведе, і джерела, що ніколи не вичерпається!

Прошу Вашого доброго благословення і дозволу від усієї душі привітати Вас. Хай в день народження станеться щось яскраве і світле, нехай Бог пошле Вам промінь щастя і благополуччя, нехай парафіяни знайдуть спокій душі і зможуть спокутувати свої гріхи, нехай у Ваших силах виправити будь-яку злий жарт долі і запобігти будь-який злочин.

Прошу благословення, святіший Отець. Нехай Бог обдарує кожного з нас любов’ю і міцною вірою, а Вам на день народження від усієї душі хочу побажати цнотливості і повного достатку сил, благих цілей і світлих помислів. Нехай Ваші добрі слова завжди дають людям надію, тож нехай Ваші зусилля будуть виправдані милосердя, чистоти душі парафіян.

В своєму серці завжди зберігайте Бога, адже все, що нам потрібно для щастя, це впевненість в тому, що нас розуміють! А Господь Бог нас розуміє, любить і береже від бід! І нехай ваше життя буде милістю Божою і блаженним сповнена світлом! Нехай віра в Бога ваше серце зігріває, хай любов Всевишнього вас окриляє, надія нехай вас ніколи не покидає! Нехай вам буде відома істина земного життя! Нехай Божа благодать вам зійде і подарує мир і добро! Бажаємо вам, щоб ваша душа стала ще чистішою, ще прозорішим, ще відкритою! Бажаємо вам стати щасливішою, ніж вчора, і з упевненістю дивитися в завтрашній день! І нехай ваші добрі мрії і добрі мрії збуваються з допомогою господа нашого Ісуса Христа! Здоров’я вам, сил, смирення! Хай обійдуть вас стороною духи злі! З Днем Народження! Нехай буде господь, Бог з вами вічно!

Батюшка, благословіть! І прийміть щирі вітання на честь Вашого дня народження. Побажаю Вам надійного здоров’я і благополуччя, світлої надії і тепла у Вашому будинку, чесності, поваги і праведних людей на життєвому шляху, миру і благих діянь.