Вітаю тебе з чудовим святом – Благовіщенням! Від щирого серця бажаю, щоб цей день наповнив все навколо справжньої благодаттю, щоб збувалися твої бажання і виконувалися заповітні мрії! Нехай життя дарує тільки найкращі подарунки!

Благовіщення Пресвятої Богородиці – це свято, яке особливо шанується в православному світі, сьогодні він знову стукає в наші двері і просить відчинити свої серця і душі. Божа Матір отримала від Господа благословення і відповідь на свої щирі молитви, і пролиті сльози. Нехай життя Божої Матері і приклад самого рятівника стане для вас прикладом того, що завжди потрібно вірити в диво, просити допомоги Господа і щиро молиться. Нехай це свято змусить вас забути про щоденні проблеми і тієї метушні, яка так часом стомлює. Нехай Богородиця стане вашим другом, до якого завжди будуть звернені всі помисли і молитви не тільки в хвилини смутку і тривоги, але і в хвилини щирої радості. Нехай у ваших серцях живе щира віра в свого Господа і Божу Матір. Нехай тільки світло і тепло осяває ваші оселі та серця, проганяючи темряву і неприємності, які знаходяться навколо.

Зі святом! Нехай всі образи пройдуть стороною, правда і надія будуть поруч з тобою. Хороші думки, приємні зустрічі, любов і удача поселяться в твоєму домі навічно. Міцного здоров’я, світлих думок, красивих слів і справжніх, перевірених роками, друзів. Затишку, душевного тепла і ніяких турбот.

З Благовіщенням вітаю. Бажаю відчувати унікальну енергетику цього свята, незважаючи ні на що! Хочу побажати всього найкращого. Звичайно, будь міцним тілом і зі здоровим духом. Святість всесвіту нехай підтримує тебе від усіляких гріхів, будь праведником і роби тільки так, як велить серце. Позбувайся будь-яких жалів і печалей. Богородиця несе захист і удачу з собою. Вір в неї, адже це стане основою підтримкою навіть в найважчий час. Пам’ятай про одне: все відбувається так, як має, тому нічого поганого і бути не може. Живи за законами всесвіту, і вона відповість тобі підтримкою, допоможе запобігти будь-якій смуток. Нехай Благовіщення виявиться новою відправною точкою в твоєму саморозвитку, дозволить подумати про буття і відкрити нові грані самого себе. Тільки саморозвиток подарує щастя, адже знаючи себе, простіше знайти умиротворення. Зі святом!

У свято Благовіщення Пресвятої Богородиці від чистого серця хочу побажати все життя отримувати тільки добрі вісті, знати, де криється істина і як досягти успіху, залишатися завжди милосердним людиною, завжди слідуватиза покликом серця і ніколи не втрачати міцної віри і світлої надії душі.