Вітаю з довгоочікуваним Благовіщенням! Ти – приклад для всіх своїх знайомих. Твої унікальні досягнення надихають і нас неодмінно на нові подвиги. Твій голос вселяє впевненість. Твоя віра в світле майбутнє дозволяє долати будь-які життєві перешкоди. Все це ми цінуємо. І, звичайно, поспішаємо сказати кілька приємних слів побажань на Благовіщення. Нехай в твоїй душі живуть тільки радість і умиротворення, а всі негативні емоції ніколи навіть не зроблять замах. Бажаю, щоб у домі завжди панувала атмосфера єднання і любові, а всі домочадці розуміли і підтримували один одного. Такі благі дари вищих сил потрібно неодмінно цінувати! Нехай умиротворення душі, спокійне серце, відсутність смутку відіб’ються і на твоєму обличчі. Хочу бачити блиск в очах, щасливу посмішку, і, звичайно, вірю в те, що ти таким і будеш.

Благословенна Божа Матір багато століть назад отримала таку довгоочікувану і благу звістку про те, що Господь відповів на її молитви і тепер в її утробі зростає дитина, якій судилося стати Спасителем для свого народу і всіх православних людей в світі. З тих пір щороку приходить добрий і світлий свято Благовіщення Пресвятої Богородиці, з цим мені хочеться привітати вас сьогодні. Нехай Господня благодать і захист Богородиці завжди буде разом з вашим будинком і рідними, нехай ті проблеми, які періодично з’являється на порозі, будуть всього лише дрібними і прикрими непорозуміннями. Нехай Богородиця допомагає у всіх ваших починаннях і справах, нехай захищає в дорозі і захищає від хвороб. Нехай ваше серце буде сповнене світлом і добром, а справжня віра завжди живе в будинку і в кожному з вас. Нехай свято принесе тільки радість, тепло і добро.

Допомагаючи ділитися ними з близькими людьми, з дітьми, батьками, своїми половинками. Нехай ця радість і тепло будуть по-справжньому щирими і божественними. Такими, якими сприйняла Марія, звістка про майбутнє народження свого сина Ісуса Христа.

Блага звістка вже постукала, ангели зраділи, радіючи новини про народження Ісуса Христа, давайте і ми пустимо його в свої життя і серця. Зі святом всіх, шановні, щастя вам, достатку,взаєморозуміння з усіма людьми, з якими доводиться стикатися в повсякденному житті. Нехай Бог береже, оберігає ваші родини. Заповнюйте сьогодні свої душі вірою, справжньою, яка виходить з глибини сердець. Нехай у ваших домівках зараз запанувала святкова атмосфера. У Божих храмах зараз яскраво палають свічки, все радіють, радіють, святкують. Нехай час вилікує кожну вашу душевну рану, а сьогодні в серцях переважає Божа благодать і святість. Нехай життя нагородить кожного з вас щедрими, яскравими, барвистими подарунками. Зі святом Благовіщення, друзі бажаю щирої віри в Бога, а він дасть вам сили повірити в себе.